EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 12 Octubre 2016 17:30

El Vaticà coneixeria l'existència de vida extraterrestre segons l'última filtració de Wikileaks

Escrit per

WikiLeaks ha filtrat una segona tanda de correus electrònics de John Podesta, qui actualment ocupa el lloc de cap de campanya de Hillary Clinton. Podesta va creuar correus electrònics amb Edgar Mitchell, un reconegut astronauta nord-americà que sosté que el papa coneix l'existència de vida extraterrestre.

Segons ha confirmat La Sexta, Mitchell es mostrava preocupat per una possible guerra espacial, perquè "la carrera espacial s'està escalfant" . "Estem més a prop que mai d'una guerra en l'espai, la majoria dels satèl·lits que orbiten al voltant de la Terra pertanyen a EUA, la Xina i Rússia i les recents proves d'armes antisatélites no alleugen el factor por", escriu en un dels seus correus .

Segons els missatges, els extraterrestres estan disposats a ajudar els humans.

A més, l'astronauta, recentment mort, suggereix que el Vaticà és coneixedor de l'existència de vida extraterrestre. Tant és així, que en un missatge a Podesta, parla de reunir-se amb el seu "col·lega catòlic Terri Mansfield" per posar-se al dia del coneixement Vaticà sobre la vida extraterrestre .

 

http://www.lasexta.com/noticias/internacional/vaticano-conoceria-existencia-vida-extraterrestre-segun-ultima-filtracion-wikileaks_2016101157fcc95e0cf2a2e945ba61a6.html

Darrera modificació el Dimecres, 12 Octubre 2016 17:43

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER