EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 19 Octubre 2016 18:32

Apunta't al càsting de 'First Dates'!

Escrit per
Font:Cuatro Font:Cuatro

A Espanya hi ha més de 17 milions de persones solteres i sense compromís. La majoria està buscant una persona amb la qual passar-ho bé o compartir la seva vida , però no és tan fàcil ...

L'amor de la teva vida no va a aparèixer per la cantonada com a les pel·lícules, sinó que has de buscar-lo i arriscar . Per això, Quatre vol posar-t'ho en safata i ha llançat un càsting per al seu nou programa 'First Dates'. Es tracta d'un nou dating xou en què els participants viuran una primera cita a cegues en tota regla. Dues persones que no es coneixen, 1 restaurant ple de càmeres robotitzades imperceptibles per als futurs enamorats i Cupido disposat a llançar la seva fletxa són els ingredients d'aquest nou programa.

Estàs cansat de que els teus amics et aparellin? ¿El teu príncep blau sempre acaba convertint-se en granota? No trobes a la noia dels teus somnis? Participa al programa i 'solucionarem tots els teus mals de cap! Mitjançant el qüestionari que has d'omplir, contactarem amb la persona més afí a tu i et prepararem una primera cita a cegues perfecta. T'atreveixes?

Per participar, has d'omplir el formulari que trobaràs sota aquesta notícia o trucar al 806 51 44 75 *. No perdis l'oportunitat! Et recordem que per a participar, és necessari que estiguis registrat en qualsevol de les webs del grup (telecinco.es, cuatro.com, divinity.es o mediaset.es). Encara no ets usuari? Connecta't

* Servei d'Oci i Entreteniment prestat per GLibre SL Apt. Correus 9014 Madrid. Cost max. 1,21 € / min Xarxa Fixa i 1,57 € / min Xarxa mòbil IVA.incl.

Darrera modificació el Dimecres, 19 Octubre 2016 18:36
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER