EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 22 Octubre 2016 12:58

Qui diu que a la vida s'ha de patir i treballar dur s'equivoca

Escrit per

La gran majoria de nosaltres hem crescut envoltats de la cultura de l’esforç i el sacrifici. “Treballa dur”, “si no t’esforces no aconseguiràs res”, “a la vida s’ha de patir”, etc. Segur que has sentit aquestes frases moltes vegades.

Aquesta devoció per l’esforç i el sacrifici ha fet que, de manera inconscient, associem el patiment amb la responsabilitat. És a dir, si una persona lluita, pateix i treballa dur (si és fent una cosa que no li agrada, millor que millor) vol dir que és una persona madura i responsable. Una persona com cal, vaja.

És possible que els nens estiguin "pagant els plats trencats" de l'educació espartana que hem viscut en altres generacions o de separacions doloroses, on s'intercanvia afecte per capricis . .L'esforç del futur no suposarà una renúncia (o "baixada") de l'exigència, comportarà una altra forma de treballar aquest concepte en l'escola i en la família . I és entendre l'esforç no com un fi en si mateix, sinó com un mitjà per aconseguir alguna cosa a través d'un projecte , etc. D'aquesta manera l'esforç deixa de consistir a fer exàmens, deures o exercicis, o de sotmetre's a qualsevol exigència dictada i de reproduir de manera acrítica els continguts d'un programa preestablert. I es vincula a valors com el compromís, la tenacitat, la constància, la tenacitat, la convicció, la feina exigent , etc.on el rellevant és el sentit que té el que es fa. També, d'aquesta manera, l'esforç es posa al servei deltalent, la creativitat, la producció de coneixements i de noves formes de pensar , perquè gairebé sempre hi ha alternatives per aconseguir el mateix de millor manera i amb menys esforç.

 En l'Evangeli també s'anima en un sentit semblant quan diu, " concéntrense en tot el que és veritable, tot el honorable, tot el just, tot el pur, tot el bell i tot el admirable. Pensin en coses excel·lents i dignes de lloança "(Fil. 4: 8, NTV). També fa referència a mostrar perseverança en tot el que emprenguem ia mostrar força i autodomini, qualitats imprescindibles quan es pretén assolir fites que merezcen la pena. En una bella poesia hebrea es diu, " Sembra el teu llavor en el matí, i no et donis repòs a la tarda, doncs mai saps quin sembra sortirà millor, si aquesta o aquella, o si ambdues seran igual de bones". - Eclesiastès 11: 6, NVI

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER