EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 12 Novembre 2016 19:16

Victòria inesperada

Escrit per

La primera entrevista que ha concedit el president electe dels Estats Units, Donald Trump, confirma el seu canvi de discurs de la por. En declaracions a "The Wall Street Journal", Trump diu ara que podria conservar una part de la reforma sanitària impulsada per Obama que ell tant havia criticat en campanya. Assegura que hi ha parts que li agraden, i que les vol mantenir, i això és positiu.

Trump estudia mantenir dos dels pilars de la llei de cobertura sanitària d'Obama, l'Obamacare

    - Prohibir a les asseguradores que puguin denegar la cobertura a persones amb malalties preexistents

    - I permetre que els fills puguin estar en la pòlissa dels pares fins als 26 anys.

 

La conversa amb Hillary Clinton

En una altra entrevista amb la cadena CBS, Trump dóna detalls de la seva conversa amb Hillary Clinton. Diu que valora molt la trucada i que va ser molt amable, i admet que no devia ser fàcil per a ella. Li reconeix el seu caràcter de lluitadora i diu que ha estat una gran rival. Fins i tot, l'endemà va rebre una trucada de Bill Clinton felicitant-lo. 

Mentrestant, la població protesta i demana un món millor

 Aquesta ha estat la tercera nit de protestes contra Trump en diversos punts dels Estats Units amb la finalitat que no acabem en un cercle perillós que faci trontollar el món. A Nova York, les protestes ja van començar a la tarda, i a la nit s'han reproduït en altres llocs, com Miami, a Florida. Precisament, un dels "swing states" que van donar la victòria als republicans ha mobilitzat ara joves que no l'accepten com a president. Els manifestants van arribar a tallar una autopista durant uns moments. A Atlanta o Portland hi ha hagut incidents amb la policia. Es preveu que les protestes continuaran durant el cap de setmana, també en ciutats com Las Vegas, Los Angeles o Chicago.  

 
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER