EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 30 Novembre 2016 16:52

Un intel·lectual de la Singularity University de Silicon Valley pronostica la fi de la mort en una conferència organitzada per La Vanguardia

Escrit per

"En les pròximes dues dècades veurem més transformacions per a la humanitat que en els últims dos mil·lennis. Encara no hem vist res del que ve ". Categòric, José Luis Cordeiro , de la Singularity University de Silicon Valley, transmet un futur pròsper de la mà de la intel·ligència artificial . Un bon avenir per a la humanitat que ha analitzat en el cicle de conferències "La vida al futur" organitzada per La Vanguardia , amb la col·laboració de Seat i ICL.

Els exponencials avenços tecnològics, la robotització, la pròpia intel·ligència artificial. Són els grans canvis que es presenten a l'horitzó. "El futur és realment increïble", afirma Cordeiro. "Anem a veure la fi de l'espècie humana i tot el que coneixem. Ve la edat posthumana ", assegura. No només conviurem amb els robots, sinó que nosaltres també serem robots. De quina manera? "Ens anem a fusionar amb la tecnologia", repeteix més d'una vegada, decidit. A tall d'exemple, preveu que els nens neixin connectats a la xarxa en uns cinc anys o que creiem un "cervell internacional" compartit en el qual es descarreguin els coneixements de cadascú, i pot al seu torn accedir-hi.

Com canviarem l'ara ineludible destí de morir? Cordeiro parla del transhumanisme , utilitzar la intel·ligència artificial i la tecnologia per transcendir els nostres límits. Investigació pel mig, "som l'última generació humana mortal o la primera immortal", assevera. La medicina del futur "no curarà, va a prevenir", diu.

Amb ella "anem a vèncer a l'envelliment". Silicon Valley té molt a dir en això. Google vol acabar amb la mort i Facebook amb totes les malalties. 

Darrera modificació el Dimecres, 30 Novembre 2016 17:27
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER