EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 28 Desembre 2016 17:30

La Realitat Virtual arriba a camps de Refugiats a Grècia

Escrit per

Psious assistirà al centre Wellcommon durant el mes de desembre on oferirà tractaments de realitat virtual i pedagogia.

Juntament amb MSocial, Social Point, les fundacions ACSAR i ACNUR, Psious va dur a terme un projecte d'activitats educatives i de relaxació amb l'objectiu d'ajudar els refugiats a enfrontar a la seva nova situació i facilitar la seva recuperació i activació personal per reprendre la vida quotidiana realitzant activitats esportives, culturals i artístiques, també es van realitzar classes d'informàtica, idiomes i emprenedora personal, sessions de realitat virtual, sortides i celebracions per celebrar les festes de Nadal.

 L'objectiu del viatge va ser el de generar un espai perquè mares i nens es sentin còmodes i relaxats. Des Psious es van oferir accions de Realitat Virtual específiques per a tots dos públics.

 Per als més petits l'app de Google expeditions i els entorns específics de tractament per a nens, perquè poguessin realitzar sessions ludo-pedagògiques i per a les mares el entorn de Mindfulness que proporciona la plataforma Psious.

Psious és una de les empreses pioneres en l'aplicació de la realitat virtual amb finalitats terapèutiques. L'empresa catalana ofereix simulacions d'immersió 3D especialment dissenyades per tractar una varietat de trastorns mentals. Un equip multidisciplinari de psicòlegs, artistes 3D i enginyers treballen junts creant la primera plataforma en línia d'immersió del mercat, que fa que el tractament sigui fàcilment accessible per als pacients.

https://www.psious.com/

Darrera modificació el Dimecres, 28 Desembre 2016 18:00
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER