EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 13 Gener 2017 19:42

La pau està per venir

Escrit per

El diari Global Times , lligat al Partit Comunista de la Xina , ha publicat aquest divendres un crític editorial en què adverteix que si la diplomàcia de l'equip del president electe de EE.UU ., Donald Trump , prossegueix amb els seus desafiaments, les dues parts " haurien de pensar en preparar-se per a un enfrontament militar ".

"Com Trump encara ha de jurar el càrrec, la Xina ha mostrat contenció cada vegada que els membres del seu equip han expressat punts de vista radicals, però EUA no hauria de pensar que Pequín té por de les seves amenaces ", assenyala el rotatiu estatal, del mateix grup editorial que Diari del Poble . Així doncs, no hem començat gaire bé l'any nou, sobretot per la victòria del republicà Donald Trump que ha fomentat les desigualtats arreu del planeta terra, però molts de nosaltres tenim l'esperança de construïr un món millor, sense guerres ni conflictes. Per aquest motiu caldrà convocar mobilitzacions en contra d'una nova guerra a nivell global per tal de reclamar la pau, que durant molts segles no s'ha aconseguit.

 S'espera doncs que es torni a formar un clam contra la guerra i els conflictes bèl·lics, sobretot a Barcelona, però també dins de petits municipis. Darrerament el terrorisme està a l'alça i per aquest motiu creiem que s'ha de reforçar la vigilància i augmentar l'alerta terrorista a nivell 5 al nostre territori per tal d'evitar possibles atemptats. La pau està per venir...

Nivel de Alerta Antiterrorista (NAA)

Nivel de Alerta Antiterrorista

Darrera modificació el Divendres, 13 Gener 2017 20:30
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER