EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 21 Gener 2017 21:49

Tres psiquiatres diuen que Donald Trump podria tenir un trastorn narcisista de la personalitat

Escrit per

Judith Herman, professor de Psiquiatria de la Universitat de Harvard; Nanette Gartrell, psiquiatre docent en aquesta última, i Dee Mosbacher, professor de l'especialitat a la Universitat de Califòrnia ho tenen molt clar: Donald Trump té un trastorn mental. Des de fa mesos, diferents metges de l'especialitat no han dubtat a afirmar que, amb la cinquena edició del DSM a la mà (el manual diagnòstic de malalties mentals de l'Associació Americana de Psiquiatria), Trump pateix un trastorn narcisista de la personalitat. 


Els remitents de la carta s'identifiquen al president electe una sèrie de característiques que els porten a aquesta conclusió, entre altres "la impulsivitat, megalomania i resistència patològica a les crítiques" per part del guanyador de les últimes eleccions del país.  

En conseqüència la seva permanència en el càrrec atempta contra la salut pública dels americans (i de la resta del món) en deixar en mans d'una persona desequilibrada decisions d'una "immensa responsabilitat" com, sense anar més lluny, ordenar un potencial atac d'un país enemic amb armament nuclear, segons confirma el diari Redacción Médica

Característiques d'aquest trastorn

  1. Té un grandiós sentit d'autoimportància (p. ex., exagera els èxits i capacitats, espera ser reconegut com a superior, sense unes fites proporcionades).
  2. Està preocupat per fantasies d'èxit il·limitat, poder, brillantor, bellesa o amor imaginaris.
  3. Creu que és "especial" i únic i que només pot ser comprès per, o només pot relacionar-se amb altres persones (o institucions) que són especials o d'alt estatus.
  4. Exigeix una admiració excessiva.
  5. És molt pretensiós, per exemple, expectatives no raonables de rebre un tracte de favor especial o que es compleixin automàticament les seves expectatives.
  6. És interpersonalment explotador, per exemple, treu profit dels altres per aconseguir les seves pròpies metes.
  7. Manca d'empatia: és poc inclinat a reconèixer o identificar-se amb els sentiments i necessitats dels altres.
  8. Sovint enveja als altres o creu que els altres l'envegen.
  9. Presenta comportaments o actituds arrogants o superbes.

Més informació a :

https://www.redaccionmedica.com/secciones/psiquiatria/-debe-pasar-donald-trump-un-examen-psiquiatrico-estos-medicos-creen-que-si-9713

Darrera modificació el Dissabte, 21 Gener 2017 22:08
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER