EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 31 Març 2017 18:21

Pagés Editors ja escalfa motors per Sant Jordi

Escrit per

Pagès editors ja fa dies que treballa intensament per tenir-ho tot enllestit per una de les cites literàries més importants de l’any. El dia de Sant Jordi cau enguany en diumenge i, si el temps ho permet, s’espera una jornada molt positiva per al món del llibre. En termes generals, un 10% de les vendes anuals del sector es facturen al voltant del mes d’abril i, en particular, durant el dia 23. Com cada any, els lectors podran trobar a les parades tot tipus de llibres, inclosos els 61 títols que Pagès editors ha tret a la llum des de la tardor fins ara.

De tots els llibres publicats des de la tardor passada, Pagès editors ha editat 20 títols de narrativa, 9 de poesia, 21 d’assaig i història, 8 llibres gràfics i 3 de la col·lecció infantil i juvenils. Durant tot l’any, l’editorial centra els seus esforços en consolidar alguns dels autors més importants del seu catàleg, però també ha intentat sumar i donar veu a les noves figures literàries emergents. L’objectiu d’aquesta tasca és mantenir-se com una de les editorials de referència tant al territori lleidatà com als Països Catalans.

Per això, el catàleg d’aquest Sant Jordi combina la publicació d’històries i d’autors locals, amb algunes de les veus més importants del panorama literari català. Entre elles, destaquen Rafael Vallbona, mereixedor del premi Ferrany Canyameres (Tros); Jordi de Manuel, que publica un exquisit recull de contes de gènere negre (Mans negres); Andreu Martín, que reflexiona sobre les seves tècniques d’escriptura (Com escric novel·la policíaca) i Josep Maria Quintana, una de les veus més importants de les illes balears (La noia que va sortir d’un quadre de Botticelli).

Entre els autors que apareixen al catàleg, n’hi ha de totalment consolidats. Destaca, entre d’altres, la publicació de la poesia de Josep Borrell (Aigua, ànima) i de Josep M. SalaValldaura (Concert d’esferes); la prosa assagística de Francesc Pané (Dies de fel i de magrana), la recepta de Josep Maria Morell (La cuina dels dijous) i els microrrelats de la Maria Pons (Petits crims familiars). Pagès editors també vol donar a conèixer les noves promeses, com Ramon Usall (Seixanta-vuit), Marc Pons (La caixa negra), Cristina Casas (Els cercles concèntrics), Teresa Saborit (Els llops ja no viuen als boscos) i Montserrat Espallargas (Vides de filferro).

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER