EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 13 Mai 2017 08:49

Cada dia més a prop d'una nova ordre mundial (ètica)

Escrit per

Segons informa avui La Vanguardia, el ciberatac patit aquest divendres a Telefónica i altres companyies espanyoles ha estat "indiscriminat", ha afectat almenys a 74 països, entre els quals es troben Taiwan, Ucraïna, Turquia, Rússia o el Regne Unit , on el hackeig ha afectat més de una dotzena d'hospitals i centres mèdics. El virus que s'ha estès és "especialment virulent " ja que combina un "malware" amb un sistema de propagació que utilitza una vulnerabilitat detectada en Microsoft.

Així ho assegura a EFEfuturo el director executiu de S21sec, Agustín Muñoz-Grans, una empresa espanyola especialitzada en ciberseguretat, segons les dades preliminars del ciberatac patit avui per la companyia espanyola i que podria haver afectat a altres entitats.

L'atac patit per Telefónica "és significatiu, però no sorprèn, no és ni serà l'últim cas" assenyala l'expert en ciberseguretat i col·laborador de EFEfuturo Deepak Daswani, que ha recordat altres casos rellevants com l'atac a Yahoo en 2015 amb robatori massiu de correus o Sony a 2014.

El director de l'Equip de Seguretat per a la Coordinació d'Emergències en Xarxes Telemàtiques de la Universitat Politècnica de Catalunya, Manuel Medina, ha advertit en declaracions a Efe, la facilitat per generar aquest tipus d'atacs, ja que en el "mercat negre" es poden adquirir "kit" per fabricar-los a preus relativament baixos i molt rendibles quan es compara amb el mal que són capaços de fer.

Davant aquests fets seria bo valorar si fa falta un nou sistema basat essencialment amb la videovigilància i la cibervigilància per perseguir qualsevol crim. Possiblement si no estessim en un món on governa el capitalisme tot això no passaria. Nosaltres som partidaris d'un nou sistema organitzatiu mundial (semicapitalisme) on les multinacionals controlin el món, però amb ètica i responsabilitat. Possiblement aquest sistema que plantejem desde El Mercadal seria el millor de tots.

Darrera modificació el Dissabte, 13 Mai 2017 09:16
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER