EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 24 Juny 2017 18:11

El World Pride de Madrid deixarà més de 300 milions d'euros

Escrit per

Segons ha pogut comprovar RTVE, Al World Pride de Madrid  es deixaran al voltant de 300 milions d'euros  durant els deu dies de celebració i també reivindicació en favor dels drets de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals de tot el món.

Madrid va ser triada per unanimitat el 2012 a Boston com a seu de l'Orgull Mundial. Que el World Pride se celebri aquí i aquest any no és casualitat. En 2017 es compleixen  40 anys de la primera manifestació de l'orgull LGTB a Espanya , que va ser a Barcelona, en plena Transició i després de quatre dècades de dictadura i repressió franquista per a aquest col·lectiu .

A més, es compleixen els 30 anys de les primeres celebracions al barri de  Chueca , 20 anys de les primeres  carrosses  a la manifestació i 10 anys de la celebració del  Europride  a Madrid, que serà de nou seu d'aquesta gran festa continental.

El WorldPride Madrid 2017 vol també celebrar que avui per avui i després d'un llarg camí Espanya és un dels països més avançats del món en el seu legislació sobre la igualtat de drets per als homosexuals, transsexuals i bisexuals. La festa a Madrid serà també l'avantsala del  WorldPride de 2019, que tindrà lloc a Nova York , quan es complirà mig segle de l'inici del moviment LGTB

En paraules dels seus organitzadors,  "el llegat de WorldPride Madrid 2017 serà una porta oberta a tothom que mostra una societat multicultural, diversa i tolerant".

 

Darrera modificació el Dissabte, 24 Juny 2017 18:33
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER