EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 14 Juliol 2017 06:29

José Luis Cordeiro ja té club de fans oficial a Facebook

Escrit per

José Luis Cordeiro, Enginyer pel Massachusetts Institute of Technology (MIT), Màster en Administració d'Empreses per INSEAD que s'ha format en Economia Internacional i Política Comparada a la Universitat de Georgetown ja compta amb club de fans oficial. El seu creador ha estat el fundador de El Mercadal, Josep Maria Castells que s'ha mostrat "molt optimista" i ha afegit que "els avenços científics cada cop són més grans per la qual cosa la immortalitat és cada dia més a prop". També ha afirmat que "si tot segueix amb aquest bon ritme podrem arribar a veure la curació de totes les enfermetats, incloses les del cervell", tal i com afirma José Luis Cordeiro.

D'altra banda ha dit que durant aquests anys que falten fins arribar al 2045 "farà falta molt optimisme per creure que tot això és possible", i ha assegurat que El Mercadal apostarà pel futurisme i el transhumanisme.

José Luis Cordeiro a més de les seves activitats com a President emèrit de la World Future Society (Veneçuela) és professor, fundador i investigador de Singularity University, un centre d'estudis creat per la NASA, Google i altres empreses, que es troba al Centre d'Investigacions de la NASA , a Silicon Valley, on s'investiga com resoldre problemes relacionats amb la salut, alimentació, pobresa, educació humana mitjançant la tecnologia. Investigador de l'Institut de Developing Economies (IDE - JETRO) a Tòquio, Cordeiro és a més director de l'Single Global Currency Association (SGCA) i de la Lifeboat Foundation, cofundador de la Internet Society, conseller del Center for Responsible Nanotechnology, membre del Comitè Acadèmic del Centre per a la Divulgació del Coneixement Econòmic i de la World Futures Studies Federation (WFSF), així com assessor de l'Associació Veneçolana d'Executius (AVE) i de diverses companyies i organismes internacionals. Assegura que ho avenços científics faran possibilitaran la immortalitat l'home a partir de 2045.

https://www.facebook.com/groups/447205652317774/

Darrera modificació el Divendres, 14 Juliol 2017 06:51
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER