EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 24 Juliol 2017 15:12

8 Apps per posar-te en forma ara mateix!

Escrit per Roger Gustà

Si la dieta del Bikini no t'ha funcionat no et preocupis, mai no és massa tard. De fet ben al contrari, aquests mesos de calor poden ser perfectes per fer exercicis, i si el gimnàs no et convenç o no t'agrada, pots fer-ho des de casa amb l'ajuda del teu Smartphone. Avui et proposem una sèrie d'aplicacions destinades a contrarestar l'efecte dels gelats i excessos de l'estiu. Vinga a treballar!

1.SWORKITLITE

És un programa que et permet fer exercicis des de casa, com ara: Ioga, entrenaments de força, cardiovasculars... L'usuari ha d'indicar el temps que vol dedicar als exercicis i de seguida apareixen en la pantalla de l'Smartphone vídeos amb atletes que l'ensenyen com ha de realitzar l'esport en qüestió.

2.NIKETRAINING CLUB

És un programa únicament destinat al gènere femení. El seu funcionament és com l'anterior aplicació molt senzilla, només cal seleccionar el tipus d'entrenament que es vol portar a terme perquè el programari seleccioni els exercicis.

3. 7 MINUT WORKOUT( ENTRENAMENT DE 7 MINUTS)

Aquesta aplicació és per aquelles persones a qui els preocupa la seva forma física, però per desgràcia, no tenen molt temps per fer exercicis. Cada dia 7 minuts.

4. 30 DAYS

Aquesta aplicació és perfecta per aquelles persones que necessiten marcar-se metes curtes en el temps. El programari els hi marcarà una rutina d'exercicis durant 30 dies que calen complir. El programa permet renovar la planificació, si s'ha quedat satisfet. D'aquesta manera fer exercici i dieta no es fa tan pesat ni sembla tan llarg.

5 DAILYYOGA

A més de perdre pes i tonificar el teu cos. Aquest és el cas de DailyYoga, una de les aplicacions de ioga més famoses del món. Amb aquesta App, trobaràs infinites postures de ioga segons el nivell en el qual estiguis. El programari disposa d'una guia explicativa de cada una de les postures així com una llibreria musical que resulta molt relaxant. On pots sincronitzar el cos i la ment.

6. CAYNAXHIIT

Aquest programari ja és per a gent més esportista, no apta de per principiants. Tracta de combinar intervals de temps amb exercicis de diferent intensitat cardiovascular. Per aquest motiu, exigeix una forma determinada de forma física.

7. DAILYABWORKOUT

Aquesta aplicació és especial per a treballar únicament la zona abdominal. Aplicació que et demana una constància de cada dia. Cada exercici et fa treballar una zona diferent del teu abdomen amb l'objectiu d'endurir-lo. Els exercicis són força diferents i pel que es pot llegir en les opinions es fa pesat. L'aplicació té l'opció d'aturar la sèrie, repetir-la o avançar-la.

8. TEEMO

Teemo, és una manera diferent de fer exercici i potser la més divertida que hem trobat. Si no ets massa fan de l'esport, potser trobaràs la motivació en aquesta aplicació. Teemo és en realitat un joc d'aventures en qual t'has de registrar a través de Facebook. Un cop fet això, el programari et proposa reptes. Per exemple, el primer repte pot ser pujar fins a l'Everest com si fossis el Kilian Jornet, en realitat estaràs pujant escales que és el que comptarà l'aplicació per després publicar la teva notícia del teu mur a Facebook. Tot plegat força curiós i una altra manera de fer exercici.

Darrera modificació el Dilluns, 24 Juliol 2017 15:19

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER