EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 03 Agost 2017 13:57

La NASA anuncia 'altes probabilitats' de vida extraterrestre fora de la terra

Escrit per

Segons la pàgina de Mediatrends, el portal 20minutos, Entrepreneur, Antena3 Noticias, La Vanguardia i prestigiosos mitjans de comunicació d'arreu del món, ningú pot negar que els extraterrestres existeixen. I menys la NASA. Si fa unes setmanes semblava que la NASA estava a punt d'anunciar vida extraterrestre , ara el Govern dels EUA acaba de publicar una nova oferta de treball per a la NASA que confirmaria l'existència de vida extraterrestre. I és que la NASA està buscant algú que protegeixi el planeta dels marcians . Com llegeixes. La seva missió serà protegir la Terra d'una contaminació extraterrestre (i viceversa)

El nou càrrec, que porta per nom Oficial de Protecció Planetària , consistirà en evitar que els alienígenes portin microbis a la Terra, alhora que també ha d'evitar que els nostres gèrmens s'expandeixin a altres planetes.

Amb un salari anual entre els 124.000 i 187.000 dòlars , el seleccionat serà responsable de l'implementació i supervisió de polítiques de protecció planetària en les missions de vol espacial de la NASA.

La descripció del lloc de treball concreta que el nou càrrec tindrà una posició privilegiada a la Oficina de Seguretat i Missió per a la Prevenció amb Planetària .

Segons ha anunciat Mediatrends, candidats que aspiren al lloc de treball han de tenir formació acadèmica en matemàtiques, ciències físiques o una enginyeria relacionada amb mecànica, dinàmica, electrònica i propietats materials.La NASA té l'obligació d'evitar la contaminació dels planetes externs que explora o visita. Així ho dicta el Tractat de l'Espai Exterior , un document de 1967, que va establir les bases de la legislació que s'havia d'aplicar fora del planeta Terra.

Si voleu saber més: https://www.entrepreneur.com/article/298147

 

 

Darrera modificació el Dijous, 03 Agost 2017 15:07
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER