EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 30 Agost 2017 13:34

Nous avanços pel tractament de l'esquizofrènia

Escrit per

 

Gedeon Richter Plc ha anunciat que la Comissió Europea (CE) ha atorgat l'autorització autorització de comercialització de Reagila (cariprazina), un antipsicòtic per al tractament de l'esquizofrènia en pacients adults. Aquesta decisió s'ha adoptat després de l'opinió positiva del Comitè de Medicaments d'Ús Humà (CHMP) de l' Agència Europea de Medicaments (EMA) , anunciada el 19 de maig de 2017, i és aplicable a tots els estats membres de la Unió Europea.

 

El dossier de la sol·licitud d'autorització europea per al tractament de l'esquizofrènia inclou els resultats positius de tres assajos

La cariprazina, que va ser descoberta per científics de Richter i Allergan , posseeix la llicència per EUA . i Canadà. Després de l'obtenció de l'autorització de la FDA , al setembre de 2015, el producte va ser llançat al mercat de EUA . al març de 2016 amb el nom comercial Vraylar per al tractament de l'esquizofrènia i la mania bipolar. A l'agost de 2016, Richter i Recordativan signar un contracte de llicència exclusiva per a la comercialització de cariprazina a Europa Occidental, Algèria, Tunísia i Turquia . 

El dossier de la sol·licitud d'autorització europea per al tractament de l'esquizofrènia inclou els resultats positius de tres assajos, efectuats a curt termini, controlats amb placebo i un comparador actiu en què van participar més de 1.800 pacients, i un assaig a llarg termini, en què els criteris de valoració principals van ser el canvi des de la visita basal en l'escala d'avaluació de la gravetat dels símptomes d'esquizofrènia, és a dir, la puntuació total en l'escala de la síndrome positiu i negatiu (PANSS) i el temps transcorregut fins a la recaiguda, respectivament. També es va efectuar un assaig clínic que va mostrar resultats positius en pacients en els quals predominaven els símptomes negatius de l'esquizofrènia. 

"Aquesta autorització és el resultat de l'excel·lent treball realitzat pel nostre equip. Ens complau poder oferir els efectes beneficiosos de Reagila (cariprazina) als pacients i metges de la UE , com a opció addicional per al tractament de l'esquizofrènia ", ha comentat Erik Bogsch , director general d' Gedeon Richter Plc . "Aquesta autorització reforça el nostre sòlid compromís amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels pacients que pateixen aquesta greu malaltia mental", ha afegit. 

SOBRE L'ESQUIZOFRÈNIA

L'esquizofrènia és una patologia crònica i incapacitant la prevalença en tot el món és d'aproximadament un 1%

L'esquizofrènia és una patologia crònica i incapacitant la prevalença en tot el món és d'aproximadament un 1%. Aquesta patologia imposa una important càrrega per als pacients, els seus familiars i la societat en general. Els seus símptomes es classifiquen en tres àmplies categories: símptomes positius (al·lucinacions, deliris, trastorns del pensament i trastorns del moviment), símptomes negatius (com pèrdua de motivació i aïllament social) i símptomes cognitius (problemes de funció executiva, concentració i memòria de treball ). 

SOBRE LA CARIPRAZINA

La cariprazina és un potent agonista parcial dels receptors dopaminèrgics D3 / D2, que preferentment es fixa als receptors D3, i agonista parcial del receptor serotoninèrgic 5-HT1A, i és activa per via oral. La molècula va ser descoberta per Richter , desenvolupada conjuntament per Allergan i Richter per al tractament de l'esquizofrènia i la mania bipolar, i autoritzada per la FDA per a ambdues indicacions en l'any 2015. En l'actualitat, Allergan i Richter duen a terme els programes de desenvolupament clínic de cariprazina a EUA . per a la depressió bipolar (DB) i com a tractament complementari per al trastorn depressiu major (TDM). Així mateix, Mitsubishi-TanabePharmaCorporation (MTPC) està desenvolupant cariprazina per al tractament de l'esquizofrènia en Japó i altres països asiàtics.

Darrera modificació el Dimecres, 30 Agost 2017 13:43
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER