EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 01 Setembre 2017 17:36

Un nou descobriment mèdic constata que el parkinson tindrà curació

Escrit per

Un fàrmac àmpliament utilitzat per al tractament de l' asma , el popular salbutamol (o Ventolin), pot obrir la via a prevenir el parkinson i a millorar la seva tractament , segons una investigació liderada per la Escola de Medicina de Harvard (EUA) que es presenta aquesta setmana a la revista Science . Els autors del treball han demostrat que el fàrmac contraresta una proteïna anomenada alfa-sinucleïna, que està considerada com la principal sospitosa de causar i fer progressar la malaltia.

En una altra investigació presentada aquesta setmana, científics de la Universitat de Kyoto (Japó) han obtingut neurones a partir de cèl·lules mare en laboratori i les han implantat amb èxit en el cervell de macacos Cangrejeros, una mena de primats del Sud-est Asiàtic. Segons els resultats publicats a Nature, el tractament ha alleujat símptomes de la malaltia i no ha causat cap efecte secundari significatiu en els dos anys posteriors a la intervenció. En aquest cas, s'ha restaurat un neurotransmissor anomenat dopamina, el dèficit causa els símptomes més característics del parkinson, com moviments involuntaris.

Les dues investigacions sentin les bases per assajar els tractaments en pacients. "Esperem poder iniciar un assaig clínic a la fi del 2018", declara per correu electrònic juny Takahashi, director de la investigació basada en cèl·lules mare.

També Clemens Scherzer, director de la investigació basada en fàrmacs, declara que "estem treballant de cara a realitzar assajos clínics", encara que sense precisar quan s'iniciaran.

"Són investigacions complementàries que se centren en les dues molècules principals involucrades en la malaltia", destaca Maria Josep Martí, coordinadora de la unitat de parkinson de l'hospital Clínic de Barcelona. 

Darrera modificació el Divendres, 01 Setembre 2017 17:46
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER