EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 15 Novembre 2018 20:16

Javi López: "Hem votat una esperança pel futur de milions de treballadors" Destacats

Escrit per

El Ple del Parlament Europeu aprova una Directiva que suposa “un gran pas per concretar el Pilar Social, un dels projectes més esperançadors de la UE durant l'última dècada”

El Ple del Parlament Europeu ha aprovat avui, per 398 vots a favor i 208 en contra, la primera directiva  matèria laboral que presenta la Comissió Europea en 18 anys que representa "una esperança pel futur de milions de treballadors i treballadores en condicions d'explotació" perquè "estableix drets bàsics i condicions socials dignes”, ha explicat l'eurodiputat socialista Javi López, membre de la Comissió d'Ocupació i Assumptes Socials de l'Eurocambra i responsable socialista en aquest informe.

López ha assegurat que  “amb aquesta Directiva, des de la UE volem regular, per primera vegada, les noves tendències del mercat laboral, especialment els treballs precaris atípics, molts d'ells vinculats al món digital i les plataformes, per fer predictibles i transparents unes condicions laborals que moltes vegades són d'explotació”.

L'eurodiputat ha assenyalat a més que la proposta de Directiva és un element central en “el desenvolupament concret i real del Pilar Europeu de Drets Socials, una de les grans conquestes del grup socialista durant aquest mandat”. El Pilar Social va ser un compromís del conjunt de les institucions europees, establert al novembre de 2017 “amb objectius i drets subjectius per als ciutadans, però sense força vinculant, i per tant, requeria d’una legislació, pressupost i polítiques que ho poguessin desenvolupar. Garantint aquests drets laborals fem un pas de gegant per a la concreció d’un dels projectes més esperançadors de la UE en els últims deu anys”, ha manifestat López.

El dirigent socialista s'ha referit a les dificultats sorgides durant la tramitació per portar endavant la proposta: “Afortunadament ha prevalgut el sentit comú, i hem aconseguit mantenir les millores que havíem assolit fa un mes, quan l'informe es va votar en la Comissió d'Ocupació. Els socialistes hem hagut batallar per convèncer als membres del Parlament sobre la importància d'avançar en una millor protecció dels treballadors i les treballadores de la Unió Europea”.

Javi López ha lamentat que "els conservadors estiguin més preocupats per ajudar que les empreses facin contractes cada vegada més flexibles que per combatre la falsa autoocupació i els contractes de zero hores". "Els socialistes - ha afegit- hem defensat que es mantingui el que vàrem votar l'octubre: a igual treball, igual paga i protecció social; obligacions als Estats membres per combatre els contractes de zero hores; i limitació dels períodes de prova en els contractes temporals. Continuarem lluitant perquè totes les persones treballin en condicions de treball decents”, ha conclòs.

 

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER