EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 26 Novembre 2018 20:15

A un pas de curar el TDAH Destacats

Escrit per

Les enfermetats mentals com el TDAH podrien ser curables en un futur si es continua investigant. 

Un equip internacional ha elaborat el primer mapa genètic del TDAH (dèficit d'atenció per hiperactivitat), segons ha confirmat avui el portal 324.

Un equip de cent científics ha elaborat el seu treball a la revista "Nature Genetics". Han format part de l'equip investigadors catalans de la Universitat de Barcelona, l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa, l'Institut de Recerca Sant Joan de Déu i ISGlobal.

Estudis anteriors en bessons havien permès afirmar que el TDAH té entre un 70 i un 80% de base genètica, però fins ara no s'havien determinat gens implicats en el trastorn. Només se n'havien suggerit alguns candidats. L'actual estudi s'ha fet amb més de 55.000 persones, de les quals unes 20.000 tenien la malaltia i la resta servien de control.

L'amplitud de la mostra i l'anàlisi de vora deu milions de posicions en l'ADN, així com la diversitat dels pacients –de diferents països d'Europa i dels Estats Units, el Canadà i la Xina– donen una gran consistència a les conclusions. 

L'estudi té implicacions diverses: conèixer millor les causes de la malaltia, investigar la seva possible evolució i establir nivells de risc en individus que tenen alguns d'aquests gens.

 

Darrera modificació el Dilluns, 26 Novembre 2018 20:24
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER