EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 01 Gener 2019 20:04

La nau espacial de la NASA arriba a la destinació més llunyana de la història Destacats

Escrit per

La nau espacial New Horizons de la NASA va volar Ultima Thule a les primeres hores del Cap d'Any, i va començar l'era de l'exploració des de l'enigmàtic cinturó de Kuiper, una regió d'objectes primordials que tenien claus per entendre els orígens del sistema solar.

"Felicitacions a l'equip New Horizons de la NASA, al Laboratori de Física Aplicada de Johns Hopkins i al Southwest Research Institute per tornar a fer la història. A més de ser el primer a explorar Plutó, avui New Horizons va volar l'objecte més llunyà que alguna vegada va visitar una nau espacial i es va convertir el primer a explorar directament un objecte que conté restes del naixement del nostre sistema solar ", va dir l'administrador de la NASA, Jim Bridenstine. "Això és el que fa referència el lideratge en l'exploració espacial".

Els senyals que confirmen que la nau és sana i havia omplert els seus registradors digitals amb dades científiques sobre Ultima Thule va arribar al centre d'operacions de missió al Laboratori de Física Aplicada de Johns Hopkins (APL) avui a les 10:29 a.m. EST, gairebé exactament 10 hores després de les properes de New Horizons aproximació a l'objecte.

A l'esquerra hi ha un compost de dues imatges preses per l'algoritme de reconeixement de llarg recorregut d'alta resolució (LORRI) de New Horizons, que proporciona la millor indicació de la grandària i la forma de Ultima Thule fins ara. Les mesures preliminars d'aquest objecte del cinturó de Kuiper suggereixen que és aproximadament 20 milles de llarg per 10 milles d'ample (32 quilòmetres per 16 quilòmetres). La impressió d'un artista a la dreta il·lustra una possible aparició d'Ultima Thule, basada en la imatge real a l'esquerra. La direcció de l'eix de gir d'Ultima està indicada per les fletxes. 
 

"New Horizons es va realitzar tal com estava previst avui, realitzant l'exploració més llunyana de qualsevol món de la història - 4 mil milions de milles del Sol", va dir el Investigador Principal Alan Stern, del Southwest Research Institute de Boulder, Colorado. "Les dades que tenim es veuen fantàstiques i ja estem aprenent sobre Ultima des de prop. A partir d'aquí, les dades s'aconsegueixen millor i millor".

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER