EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 21 Març 2019 17:41

La humanitat està preparada per rebre "bones notícies"? Destacats

Escrit per
Foto:Mars One Foto:Mars One

El problema no és la nostra ciutat. El problema no és el país. Ni tampoc el món. Estem amb massa preocupacions i no veiem la cara bona de les notícies i successos que veiem  que passen arreu del nostre planeta. Els humans a dia d'avui ja haurien d'estar preparats per rebre notícies optimistes com ara la curació de la majoria d'enfermetats, l'invent de la pastilla de la felicitat, i de nous invents i tecnologies, com també "colonitzar" planetes semblants a la terra.

Però com és que no se'n parla d'aquestes notícies?  Nosaltres us ajudem a trobar la resposta a la qüestió.

Joves d'arreu del món van sortir al carrer per exigir mesures urgents contra el canvi climàtic. Les darreres setmanes les aules han quedat pràcticament buides i els carrers plens en un gran nombre de ciutats en l'àmbit mundial.

Pancartes amb missatges com "No hi ha planeta B" o "Salvem el planeta, si us plau" han acompanyat les mobilitzacions per denunciar la falta d'accions decidides per part dels dirigents polítics, que per costum miren només per ells. Tot i que jo dono suport a aquests joves que volen salvar el planeta jo sóc partidari de colonitzar altres planetes i no comparteixo la pancarta de "No hi ha planeta B" i us direm perquè.

Considerem injust que els polítics que promouen guerres, conflictes i divisions continuïn sent el focus de l'atenció de la gran majoria de mitjans de comunicació quan hi ha experts que alerten d'altres problemes. I com observarem molts de nosaltres això està passant factura, perquè només veiem la part negativa i d'això no se'n diu periodisme sinó pessimisme.

L'extinció d'espècies, els refugiats climàtics o les altes temperatures en els mesos d'hivern, han insistit, són "conseqüències destacades del canvi climàtic".

Felicitem a la plataforma 'Joventut pel clima' o el Sindicat d'Estudiants, que promouen els #FridaysForFuture iniciat per la jove sueca Greta Thunberg.
Desde EL MERCADAL creiem que ja comença a ser hora que despertem i que exigim als nostres governants que facin front als problemes reals de la ciutadania com ara abolir les malalties cròniques a través de la investigació, la creació d'un sistema eficient que proporcioni solucions als problemes individuals i col·lectius amb una perspectiva el més enllà possible. Endinsem-nos dins de l'optimisme! Gaudir de les bones notícies com ho esteu fent ara en aquest diari digital, és una experiència única i gratuïta que no ofereix cap mitjà de comunicació del món.

Darrera modificació el Dijous, 21 Març 2019 20:11
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER