EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 22 Juliol 2019 16:12

La Xina fa història: té pujades de fins al 500% a la borsa i creix l'optimisme Destacats

Escrit per Agències
Str / AFP Str / AFP

Aquesta pujada es deu a un creixement de l'esperança dels xinesos per transformar el món mitjançant l'innovació i la tecnologia. Tot és possible!

A la primera sessió del Nasdaq xinès, els títols d'un grapat d'empreses van arribar a pujar més d'un 200% i 16 d'elles van superar el 100% de revaloració. Entre els títols més destacats van brillar especialment els del fabricant de microxips Anji, que van arribar a catapultar-1 520%, per acabar la sessió amb una alça del 400%.

El nou índex xinès d'empreses tecnològiques i científiques de la Borsa de Xangai , denominat Star Market , que busca convertir-se en la resposta del gegant asiàtic al mercat tecnològic nord-americà Nasdaq , va començar la seva marxa aquest dilluns amb el debut de les seves primeres 25 firmes cotitzades, entre les que es van arribar a registrar pujades del 520%.

D'aquesta manera, el primer grup de 25 empreses va començar a cotitzar en el nou mercat tecnològic xinès, mentre que altres 149 societats esperen completar el procediment de registre per saltar al parquet, el que podria elevar a uns 130.000 milions de iuans (16.844.000 de euros) els fons aixecats.

Darrera modificació el Dilluns, 22 Juliol 2019 16:24

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER