EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 15 abril 2020 14:15

El Mercadal oferirà l'horòscop setmanal a la secció d'univers optimista Destacats

Escrit per Dhanna Astròloga
Ver las imágenes de origen

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Pots sentir-te impel·lit a defensar els teus valors, el que et dona seguretat i pots fer-ho de forma vehement. Compte fins a deu, abans de posar en perill una amistat.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): El Sol entra al teu signe i inicies un nou cicle. Felicitats als qui fan anys en aquest període. Gestions per solucionar un problema econòmic. Inicies algun nou estudi.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Cerques la manera de renovar la imatge amb les eines de que disposis en aquest moment. Mostres interès sentimental en algú, però has decidit agafar-t’ho amb paciència.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): El Sol transita per la  Casa XI i porta noves amistats i un establiment de les existents. Et preocupa el futur. Pots rebre ajut del pare o d’una persona de més edat que tu.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): El Sol entra al sector professional i encetes una etapa de renovació. Pots ser que per voluntat pròpia o bé per les circumstàncies, pensis en un canvi de lloc laboral.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Penses en que, en quan puguis, visitaràs a una persona que viu lluny. Dediques un temps diari al teu costat místic, amb la meditació i la recerca d’equilibri interior.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Bon moment per parlar de diners amb la parella i deixar coses clares, en quant als recursos compartits. Podries rebre una herència, ja sigui material o d’un altre tipus.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Si tens una relació sentimental, entra en un període de més compromís. Gent nova a la teva vida, amb algunes persones molt diferents a tu, de les que pots aprendre molt.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Inicies una nova etapa en el sector laboral, sembla que pot haver alguns canvis al teu lloc de treball. La salut et preocupa i no dubtaràs en posar energia en millorar-la.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Si actualment vius amb més persones, poses l’objectiu en viure sol. T’agradaria establir un important canvi en la dieta, com per exemple deixar de menjar proteïna animal.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Pots experimentar estrès amb les persones properes. Practicar una mica d’exercici i relaxació, t’ajudarà a equalitzar el tu món intern. Vius un moment de gran maduració.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Amb el Sol per Casa III, necessites expressar el teu parer, reafirmar-te mitjançant la paraula. Si tens germans, i havies perdut el contacte, es pot produir una reconnexió.

Darrera modificació el Dimecres, 15 abril 2020 14:24

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER