EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 11 Febrer 2016 13:20

Junqueras es compromet a afrontar la difícil situació econòmica actual amb rigor i la màxima sensibilitat social i en desplegar les estructures d'estat

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)
Junqueras Junqueras Junqueras
El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda va comparèixer per explicar les prioritats del seu departament aquesta legislatura
El conseller d’Economia va avançar també que el dèficit públic de la Generalitat de 2015 serà inferior al de 2014, però va denunciar que hi ha una llista molt extensa d’incompliments del govern espanyol per transferir ingressos a la generalitat
l vicepresident va voler subratllar que ‘l’economia catalana es comporta singularment bé’ i va destacar que ‘al 2015 el creixement mitjà del PIB ha estat del 3,4%. Per sobre de la mitjana europea’.
El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda de la Generalitat, Oriol Junqueras, va comparèixer ahir dilluns davant la comissió d'Economia i Hisenda del Parlament per presentar les prioritats del seu departament. Junqueras va destacar que hi haurà un doble objectiu aquesta legislatura i que serà indestriable l’un de l’altre: posar els fonaments del nou estat, és a dir, desplegar les estructures d’estat, i gestionar una realitat econòmica complexa amb el màxim rigor i tota la sensibilitat social. ‘L’experiència ens ha demostrat que no és possible fer front a les dificultats socials i econòmiques si no disposem de les eines d’un estat’, va destacar el vicepresident.
 
Junqueras va explicar que el Govern de Catalunya continua sotmès a un context financer molt difícil, tot i el bon funcionament del sector exterior, i per això es va comprometre a afrontar la situació ‘des del màxim rigor i eficiència de gestió, però també amb la màxima sensibilitat social que requereix els moments duríssims que encara viuen moltes famílies catalanes’. El vicepresident va voler subratllar que ‘l’economia catalana es comporta singularment bé’ i va destacar que ‘al 2015 el creixement mitjà del PIB ha estat del 3,4%. Per sobre de la mitjana europea’. En bona part, gràcies sobretot al sector exterior (exportacions, turisme, inversió externa...). ‘Aquesta situació favorable no té una justa correspondència amb la situació de les finances públiques del nostre país, i això fa que no es pugui posar aquesta millori al servei dels ciutadans’, va lamentar. 
Llegir 5832 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER