EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 21 Mai 2016 12:43

Unió espera obtenir representació a Madrid

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

En la seva visita al XXXVII Aplec del Caragol, el secretari general del comitè de govern d’Unió, Ramon Espadaler, ha remarcat que “aquest debat s’ha de fer amb coneixement de causa en el marc del Pacte de Toledo”.

Espadaler ha dit que aquests dies “hem estat molt distrets amb el debat sobre les estelades. Afortunadament, s’ha imposat el sentit comú, la lògica i el seny de respectar els símbols. Tots els símbols s’han de respectar. És, doncs, una qüestió tancada amb uns incògnita:  què farà la Delegada del govern a Madrid”

El secretari general del comitè de govern ha remarcat que a banda d’aquest debat “hi ha un altre molt important, que cal situar en el marc del Pacte de Toledo: el debat de les pensions”. Espadaler ha afegit: “hi ha unes forces politiques que han encetat el debat i aquesta és una qüestió que s’ha de tractat amb molta cura i respecte. No han de ser objecte d’un debat electoral per esgarrapar vots. Però és imprescindible que en la pròxima legislatura es faci un debat serè. La demografia és la que és en aquest país i el debat sobre aquesta qüestió s’ha de fer amb coneixement de causa  en el marc del Pacte de Toledo”.

Preguntat per les eleccions generals, Espadaler ha assenyalat que “el fet que Unió no es presenti no vol dir que deixem de fer política. Unió es presentarà amb tota certesa i amb tota la força a les pròximes eleccions al Parlament”.

“Demanem una reflexió seriosa sobre el vot en blanc a les generals”

En aquest sentit sobre les generals, Espadaler ha destacat: “respectant la llibertat de vot de tots els ciutadans, hem demanat un reflexió seriosa sobre el vot en blanc” i ha afegit: “nosaltres no volen incentivar la no participació en els comicis. Cal anar a votar i el vot en blanc conjumina bé dues coses: anar a votar – un dret i un deure cívics- i, a més, expressa que en el ventall de l’oferta política no hi ha una proposta com la que defensar Unió i que representarà en les eleccions al Parlament de Catalunya: la d’un catalanisme centrat. Com que això no hi és i caldria, per tant, renunciar al catalanisme o a la centralitat amb qualsevol de les altres opcions, demanen als ciutadans que reflexionin sobre el vot en blanc”.

Espadaler ha fet aquestes declaracions acompanyat del president de la Intercomarcal de Terres de Lleida, Miquel Padilla, la regidora de l’ajuntament de Lleida, Rosa Salmerón i diversos membres de l’xecutiva de la intercomarcal com Cristina Bosch.

Llegir 5647 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER