EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 23 Setembre 2017 18:47

Carles Puidemont fa una crida a l'optimisme per dir sí al millor país

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El 129è president de la Generalitat i president del Partit Demòcrata, Artur Mas; el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; la coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, el conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, i diversos consellers i alcaldes del partit protagonitzen el seu primer vídeo camí de l’1-O, que anima (amb un somriure) a la participació, reivindicant valors com la generositat, la resistència o el sentiment de país.

“Per dir sí al millor país ens cal gent, molta gent”. Una apel·lació directa a la ciutadania, que ha d’omplir les urnes i que ha desbordat els carrers de democràcia, amb civisme, esperit democràtic i amb un somriure. I és que, enmig de la crispació que ens volen imposar i dels atacs d’altres, el Partit Demòcrata (PDeCAT) aposta en el seu primer vídeo pel bon to, la calma i la serenor, fins i tot posant-hi un punt de bon humor, marca de la casa de la immensa majoria de la ciutadania catalana.

El primer anunci, en el qual intervenen el 129è president de la Generalitat i president del Partit Demòcrata, Artur Mas; el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; la coordinadora general, Marta Pascal, el coordinador organitzatiu, David Bonvehí,  el conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, i diversos alcaldes, posa en valor en to distès i optimista actituds que estan arrelades a la societat catalana i que ajudaran a impulsar la partició i el “sí” el proper 1 d’octubre.

Resistència. La peça s’inicia amb la intervenció del president Artur fent  un pas al costat, com la gent que fa els que calgui per fer avançar la resta.

Generositat. El president Carles Puigdemont pren el relleu “compartint protagonisme sempre que calgui al servei del país”.

Complexitat i diversitat com a riquesa. El conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, apareix a continuació amb una defensa de “la diversitat de colors que ens fa millors” davant la dicotomia entre el blanc i el negre.

Superació. David Bonvehí, coordinador d’organització del Partit Demòcrata, fa servir un mòbil (en al·lusió a la crisi política que va viure arran d’un enregistrament de paraules seves amb un mòbil) per mostrar com hi ha molta gent que “dels pitjors moments n’extreu el millor, per seguir creixent”.

Arrelament. També protagonitzen aquest primer vídeo, alcaldes que comparteixen el moment i el compromís de molts conciutadans seus, empoderant-los. Els alcaldes que hi surten són Mercè Conesa (Sant Cugat), Montserrat Candini (Calella), Lluís Guinó (Besalú), Marc Castells (Igualada) i Marc Solsona (Mollerussa).

Tanca la coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, que anima a “pencar molt” i pronostica que encara “ho haurem de fer més” en els propers temps, reforçant la idea de construir un nou país. Al costat de Pascal apareixen també alguns del membres de la direcció del partit com la vicepresidenta del Partit Demòcrata, Neus Munté, Xavier Fonollosa, Vanessa Farré, David Saldoni i el líder de la JNC, Sergi Mique

Llegir 1574 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER