EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 23 Octubre 2018 12:53

Ángeles Ribes: "Votarem favorablement a les ordenances fiscals perquè des de 2015 que apostem per la congelació" Destacats

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

La portaveu de Cs Lleida, Ángeles Ribes, afirma que "amb aquestes ordenances es mantenen els acords amb què havíem arribat anteriorment"

"Votarem favorablement a les ordenances fiscals perquè des de 2015 que apostem per la congelació". Així ho ha confirmat la portaveu del grup municipal de Cs Lleida, Ángeles Ribes. "Per coherència i responsabilitat continuarem mantenint el nostre posicionament i per això Cs votarà que sí el divendres al ple", ha assegurat Ribes després de parlar-ho amb el grup municipal. "Sabem que el pagament d'impostos no és agradable i suposa per a algunes famílies un esforç, però en un sistema redistributiu com el nostre, els ingressos provinents dels impostos són essencials per poder prestar els serveis públics que estan al servei de la ciutadania", ha manifestat. I ha afegit que "la quantitat de despeses que té aquest Ajuntament és elevada".

Ribes ha recordat que el 2015 "Ciutadans apostava per la congelació dels tributs locals i per un major control de la despesa per poder sanejar les finances municipals". A més, "sol·licitàvem acollir-nos a una baixada del tipus de l'IBI per a així poder disminuir la plusvàlua un 18% i donar un respir a aquells que havien de vendre o heretaven immobles". Ribes ha afirmat que aquestes ordenances fiscals "mantenen la congelació per la qual apostàvem i els mateixos acords amb què havíem arribat en anys anteriors, pel que ens mantindrem en la mateixa línia". I ha assegurat que aquesta congelació de taxes "ha d'anar acompanyada d'un major control de la despesa i més iniciatives que tinguin en compte a les famílies vulnerables i que ho estan passant pitjor".

Llegir 1220 vegades Darrera modificació el Dimarts, 23 Octubre 2018 12:56
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER