EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 01 Novembre 2018 20:19

Anglada: "Sense autonomies, Catalunya i la resta d'Espanya anirien millor" Destacats

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L'expansió a la resta d'Espanya de Som identitaris (SOMI) serà aviat una realitat. El projecte polític encapçalat pel regidor vigatà Josep Anglada començarà a fer els primers passos per ser present en tot el territori nacional sota la marca Somos Identitarios.

Així ho ha confirmat el propi Anglada. "El proper mes de novembre tindrem una reunió a Madrid amb identitaris de nombrosos punts d'Espanya. Espero que a partir d'aquesta data, la presència de Som Identitaris a tot Espanya serà ja una realitat concreta ", va dir.

"Sabem que anem a comptar amb un important suport dels partits identitaris europeus i que avui, més que mai, resulta imperatiu un espai polític que aglutini tots els identitaris espanyols. Ens juguem el futur en els propers anys. Per aquest motiu Espanya no pot quedar despenjada del fascinant procés que viu Europa de cara a la reafirmació de la nostra identitat col·lectiva enfront del projecte de les elits globalistes per a la reversió demogràfica al nostre vell continent ", va manifestar el polític català.

Anglada diu que està segur que "Som Identitaris es convertirà en una marca de referència, d'esperança i d'il·lusió per a molts espanyols" i ha expressat el seu rebuig a l'estat autonòmic:"Sempre he dit que les autonomies són una sagnia per a Espanya i que, probablement, sense autonomies, tant Catalunya com la resta d'Espanya anirien millor. Penso que s'hauria de viure sense tantes autonomies; és a dir, cal abolir-les però amb excepcions, com per exemple, Catalunya, Galícia i País Basc, encara que jo estaria disposat, si cal, a parlar de la necessitat que també aquestes siguin abolides ".

Llegir 1234 vegades Darrera modificació el Dijous, 01 Novembre 2018 20:24
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER