EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 05 Novembre 2018 12:47

Josep Anglada es mostra optimista sobre el futur de "Som Identitaris" Destacats

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El regidor a Vic Josep Anglada pretén estendre a la resta d'Espanya la seva organització de caràcter "identitari" que defensa posicions de rebuig als immigrants, per a això utilitzarà el nom de Som Identitaris (SOMI).
 

Anglada indica que actualment ja disposa de simpatitzants en la majoria de comunitats autònoma, i que el seu objectiu és "estar presents en tot el territori nacional en 2019".
 

Sosté així mateix que el naixement de Som Identitaris (SOMI) "suposa l'existència d'una tercera via política que tants espanyols estaven esperant, i anem a generar una gran il·lusió política".
 

Afegeix en aquest sentit que la seva formació representa "una alternativa realista i rupturista alhora, i és l'única resposta efectiva a la crisi social, econòmica i moral per la qual travessa la nostra societat".
 

El líder de SOMI, que es defineix abans de res com un "patriota identitari", es marca com a gran objectiu les municipals de 2019 i que el seu partit "aconsegueixi desenes de regidors identitaris per tota la geografia espanyola". "Però per això cal començar a treballar amb realisme i serietat", afegeix.
 

Subratlla Anglada, "l'expansió de SOMI per la resta d'Espanya és ja una realitat incontestable",i ha destacat també que "el gran partit identitari es farà des de Catalunya, el que suposa una novetat política de primer ordre".

Llegir 1491 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER