EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 16 Gener 2019 13:53

Ciutadans demana explicacions per les subvencions que concedeix la Paeria a Òmnium Cultural i a l’Ateneu Popular de Ponent, entitats que fomenten el separatisme Destacats

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Lleida ha demanat explicacions a l'equip de govern per les subvencions que concedeix la Paeria a Òmnium Cultural i a l’Ateneu Popular de Ponent. "Per què la Paeria concedeix a l’Ateneu Popular de Ponent 6.200 euros i a Òmnium Cultural 1.200 euros quan són entitats que fomenten el separatisme?", ha preguntat el regidor de Cs Lleida, Daniel Rubio, a la comissió informativa de les Polítiques de Drets i Serveis a les Persones, per a la Política Cultural, l'Educació, l'Esport i la Participació. Per aquest motiu, Rubio ha sol·licitat la memòria de les activitats que realitzen aquestes dues entitats separatistes per comprovar "si es finança amb diners públics accions que no beneficien al conjunt dels veïns de Lleida".

Així, Rubio ha posat com a exemple, "el viatge que té previst fer l’Ateneu Popular de Ponent al maig a Brussel·les en què es convida a anar fins a Waterloo per visitar la casa d'un fugat de la justícia". "¿La subvenció que reben serveix per pagar aquest viatge?", ha preguntat de nou. "No podem tolerar que s'utilitzin els diners que provenen de tots els ciutadans per mantenir els xiringuitos del 'procés' que contribueixen a dividir la societat catalana", ha afirmat.

D'altra banda, Cs ha aconseguit aprovar per unanimitat una Proposta de Resolució perquè es faci un acte de reconeixement als voluntaris de la campanya de temporers de 2018. "Al voltant d'uns 80 voluntaris van participar l'any passat en aquest projecte prestant una gran ajuda a aquestes persones que vénen a buscar una oportunitat laboral", ha explicat Rubio. Així, ha sol·licitat que aquest acte de reconeixement també se celebri els propers anys perquè"la tasca que fan desinteressadament contribueix a fer de Lleida una ciutat millor".

Llegir 1174 vegades Darrera modificació el Dimecres, 16 Gener 2019 14:04
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER