EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 04 abril 2019 19:26

El PSC demana a Torra que convoqui eleccions i s'ocupi dels problemes socials dels més vulnerables Destacats

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Eva Granados afirma que “si vostès no governen, si no volen resoldre els problemes dels seus conciutadans, si han decidit no portar els pressupostos, per a què estan al Govern?”

El Parlament de Catalunya ha aprovat avui una moció socialista que reclama al president Torra, davant la seva inoperància, que se sotmeti a una moció de confiança o que convoqui eleccions. La portaveu del Grup Socialistes-Units per Avançar, Eva Granados, ha dit que al Govern “com poden reptar a l’oposició a que li fem una moció de censura? Si vostès no governen, si no volen resoldre els problemes dels seus conciutadans, si han decidit no portar els pressupostos, digui’ns, per a què estan al Govern?”. “No Senyor President i senyor vicepresident, que la situació a les nostres escoles, al serveis socials d’atenció a la infància estigui així és la seva responsabilitat. I si no saben, no volen o no poden arreglar-ho, convoqui eleccions i que la ciutadania decideixi qui ha els ha de governar. Fonamentalment, un govern ha de ser útil. Útil per a les persones, especialment per a les més vulnerables. I amb vostès estem perdent, cada dia que passa una mica més”, ha afegit.

 

Durant la seva intervenció , Eva Granados ha assenyalat que “porten tant temps parlant en clau simbòlica que han oblidat una evidència: Catalunya és real, són la seva gent i les seves emergències, i vostès viuen completament allunyats de la seva realitat. La política ha de servir per transformar la realitat, i vostès només fan que enquistar-la. Vostès que parlen tant de la legitimitat democràtica, de deixar votar a la gent, demostren una sorprenent falta de voluntat per cedir-los la paraula quan es comprova una vegada i un altra que no tenen la majoria entre els representant de la ciutadania que estem aquí representats. Perquè justament el vot és el que ens permet saber si la ciutadania aprova la gestió d’un govern. O potser és que tenen por que les urnes els suspenguin?”.

 

“Si tan convençuts estan que estan capacitat per liderar aquest país, si realment es pensen que la seva inacció no és nociva, portin una moció de confiança a aquest Parlament. I si volen mirar la ciutadania de cara, convoquin eleccions. Catalunya no pot perdre més oportunitats per la seva inoperància. Portem massa temps de discursos i proclames, de simbolismes i partidismes. El nostre país es mereix un Govern que governi, que no es limiti a culpar els altres i a deixar passar el temps esperant jugades mestres.  Coneixen les prioritats: no afrontar-les és una irresponsabilitat que no els fa mereixedors dels càrrecs que ostenten”, ha explicat.

 

Eva Granados ha recordat que “hi ha altres governs autonòmics que estan sent capaços de rebaixar llistes d’espera, d’intervenir amb la inspecció amb molt d’èxit per atacar l’explotació laboral,  de rebaixar les taxes universitàries i d’aprovar lleis que milloren els drets socials de la ciutadania”. “D’això estem parlant quan parlem d’inoperància del Govern, de desgovern. Perquè aquesta angoixa ens la podríem treure si el Govern governés. Si el Govern volgués posar-se amb el que realment és important: l’educació, que les escoles puguin atendre a tots els nens i totes les nenes. Hi ha acord, però no ho fan”, ha conclòs. 

 

Llegir 1104 vegades Darrera modificació el Dijous, 04 abril 2019 19:31
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER