EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 10 abril 2019 19:04

Alcalde Larrosa: “l'objectiu és crear riquesa, dinamitzar l'economia i crear llocs de treball”

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El paer en cap Fèlix Larrosa ha presidit la presentació de l’Oficina Invest in Lleida que, impulsada des de GlobaLleida, treballarà per atreure inversions, activitats productives, sostenibles i que perdurin en el temps. “Inversió vol dir generació d’ocupació i creació de dinamisme econòmic”, ha assenyalat.

“Lleida és una ciutat extraordinàriament vital, amb una oferta d’allotjament adequada, amb capacitat de prestar serveis en l’àmbit de l’educació, de la cultura i amb oferta d’oci, comunicacions, metres quadrats, recursos, talents i universitat. És ideal per fer-hi inversions”, ha remarcat Larrosa. Però cal, ha afegit “una oficina comercial que canalitzi de forma continuada i en faci seguiment de totes les converses, ofertes, necessitats o anhels”.  

La creació de l’Oficina d’Atracció d’Inversions va ser una de les primeres propostes que va realitzar l’alcalde Larrosa en prendre possessió del càrrec. "L'objectiu final de tot això és ben clar: crear riquesa, dinamitzar la nostra economia i, sobretot, crear nous llocs de treball".

GlobaLleida, consorci de promoció econòmica participat per la Paeria, la Diputació de Lleida, la Universitat de Lleida i les Cambres de Comerç de Lleida i Tàrrega, és l’òrgan que posa en marxa l’oficina Invest in Lleida i que gestionarà la seva tasca en plena connexió i compromís de treball conjunt amb les institucions del territori que l’impulsen.

Consolidar la capitalitat de Lleida

Larrosa ha subratllat: “entre tots hem de treballar en línia, precisament per generar i, sobretot, consolidar la capitalitat de Lleida respecte a un territori que va més enllà del terme municipal i de la província de Lleida. Estem parlant de la consolidació de la capitalitat de Lleida a escala regional i internacional”. 

L’alcalde ha destacat la posició estratègica de Lleida com a factor positiu per atreure inversions, ja que està situada entre els Corredors Mediterrani i de l’Ebre i compta amb una àrea d'influència de més de mig milió de persones. Les línies d’actuació d’aquesta oficina se centren a continuar treballant amb les entitats i associacions per  potenciar la inversió a la província. Alhora es pretén seguir treballant per la captació d’inversió de sectors consolidats al territori, com són l’agroalimentari, el turisme o el sector serveis i fer una aposta per a captar-ne de nous, que complementin els sectors tradicionals consolidats de Lleida.

Larrosa ha explicat que l'Oficina d'Atracció d'Inversions està pensada per potenciar les fortaleses de Lleida: el sector de l'alimentació i l'agroindústria; el turisme i l'educació i la formació (UdL). Però també per diversificar l'economia, amb l'aposta pel desembarcament d'empreses de sectors emergents. Neix per identificar els mercats claus que poden representar noves oportunitats de negoci i potenciar, així, l'exportació dels productes made in Lleida. L'Oficina ha de servir per donar un impuls extra a projectes de recerca i innovació que es tradueixen en nou coneixement per a les empreses. 

Llegir 1133 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER