EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 11 Mai 2019 16:24

Esquerra presenta la campanya de proximitat “Cafè&Pueyo”

Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El cap de llista de la candidatura d’Esquerra AM, Miquel Pueyo, ha presentat aquest dijous a la plaça Ricard Vinyes la campanya “Cafè&Pueyo”, en què l’alcaldable anirà barri per barri convidant els veïns i veïnes a asseure’s amb ell en un sofà de color groc per parlar i prendre un cafè. La campanya vol ser també una metàfora de la importància del tracte directe i personal amb la ciutadania i el compromís de la candidatura republicana amb la transparència, la política de dades obertes, la participació ciutadana i la comunicació institucional de servei públic.

 

Pueyo ha explicat la seva proposta ètica per a la Paeria: “volem crear una bústia ètica anònima d’alerta ciutadana i denúncia de la corrupció, i elaborar un codi ètic, de bon govern i de conducta que reguli el comportament de càrrecs electes, els regals, etc –em remeto als costos d’una nombrosa i innecessària escorta pagada amb diners públics que l’alcalde Ros s’emportava quan anava de vacances, un fet intolerable-.”

Pel que fa a la comunicació institucional, ha denunciat que en els últims anys el govern de la Paeria ha fet propaganda partidista pagada amb fons públics en lloc de comunicació corporativa, com la revista retirada per la Junta Electoral. En aquest sentit, aposta per “crear butlletins diaris o setmanals electrònics amb informació d’interès, promoure actituds cíviques, contrarestar rumors, gestionar situacions de crisi, i utilitzar de forma més professional les xarxes socials, per exemple, amb un compte de twitter de la Guàrdia Urbana que serveixi per estar en contacte amb la ciutadania.”

D’altra banda, la candidatura ha anunciat l’elaboració d’ “un nou reglament de participació ciutadana, més conseqüent i que desemboqui, en alguns casos, en la celebració de consultes públiques.”

També s’ha mostrat partidari de la política de dades obertes: “hem d’oferir a la ciutadania transparència en les dades de la corporació, que siguin fàcils de localitzar, interpretar i utilitzar, com els costos de les obres.”

Llegir 1050 vegades Darrera modificació el Dissabte, 11 Mai 2019 16:25
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER