EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 16 Mai 2019 19:33

El balaguerí Kevin Domínguez és el tercer a la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya

Escrit per A.P.M
Valorar aquest article
(0 vots)

El Jovent Republicà, l’organització juvenil d’Esquerra Republicana de Catalunya, presentarà una vintena de candidats i candidates que es trobaran incorporats en les llistes del partit republicà de la Federació Regional de Lleida, per a les eleccions municipals i europees del proper 26 de maig.

Sota el lema impuls republicà i ara repúbliques, l’organització juvenil, es presenta a localitats com Lleida, Balaguer, Cervera, Mollerussa o Agramunt, entre d’altres. En el cas d’aquesta darrera localitat urgellenca, fins i tot amb sis candidats i candidates de la formació juvenil (vegeu foto).

D’entre els candidats i candidates del Jovent Republicà, en destaca l’Adrià Codina, que és el novè candidat a la llista del Miquel Pueyo a la capital ponentina, el Kevin Domínguez, tercer a la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal a Balaguer, o la Meritxell Ramon, candidata número quatre a Cervera.

La portaveu de Ponent de Jovent Republicà, Noemí Fabregat, ha destacat ‘la importància de que els i les joves puguem tenir representació institucional per tal de traslladar les demandes del carrer, de les places i de les universitats a les institucions’.

En la mateixa línia, el secretari d’Organització regional, Pol Baldomà ha volgut incidir en el fet que‘posem la nostra plena confiança en les candidatures d’Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal d’arreu del territori perquè podem afirmar convençuts que són motor de progrés i de República’.

Llegir 1014 vegades Darrera modificació el Dijous, 16 Mai 2019 19:45

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER