EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 18 Mai 2019 13:04

Xavi Palau anuncia que si és elegit alcalde oferirà pàrquing gratuït pels malalts de l'Arnau de Vilanova Destacats

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Xavi Palau, alcaldable del PP a la Paeria, ha reivindicat aquest matí el lleidatanisme polític, social, cultural i econòmic a l’acte central de campanya que s’ha dut a terme al Palau de Congressos de La Llotja. “Porto a Lleida al cor i, durant més d’un any i mig, he recorregut tots els barris del municipi per tal d’incloure les propostes de les entitats veïnals en el meu programa electoral ”, ha assegurat el candidat popular.

Palau ha parlat dels projectes que vol impulsar desprès del les eleccions municipalssota el lema “Som, Soy, Ets Lleida”: aposta per la seguretat ciutadana, la llibertatempresarial i el comerç, el benestar social i la sostenibilitat. “Vull tirar endavant la Fira del Talent, acabar amb els cementiris de persianes abaixades, abolir les ocupacions il·legals i realitzar polítiques socials públiques amb la premissa bàsica d’eradicar qualsevol tipus de discriminació”, ha assenyalat l’alcaldable del PP.

L’acte ha estat conduit per Jose Antonio Garcia Barranco, executiu de publicitat a la Cope Lleida. També l’han acompanyat tota la seva candidatura, els caps de llista del Partit Popular dels municipis de la província, Marisa Xandri, Presidenta del PP Lleida, l’Alejandro Fernández, President del Partit Popular de Catalunya, i lleidatans i lleidatanes.

El candidat més jove a les eleccions municipals a Lleida Xavier Palau Altarriba, que actualment té 33 anys, s'ha mostrat optimista sobre el futur que li espera a la ciutat En l'acte ha assegurat que ell serà alcalde de Lleida i que serà la clau de La Paeria, i s'ha mostrat obert a pactar amb altres formacions, però amb condicions. El projecte de Palau, ha dit que és un projecte centrista que defensa el lleidatanisme, un concepte que "alguns són incapaços de defensar". Palau ha donat les gràcies a gent que ha assistit a l'acte i que no és votant del PP però que ho pensen fer en aquestes eleccions municipals, com també a les entitats veinals, teixit associatiu, empresaris, emprenedors i comerciants.

Ha alertat dels perills de votar un govern sense programa ni projecte de ciutat. Ha assegurat que ell pensa tenir la clau de govern, i ha dit que posarà com a condicions bona part del programa electoral que entre altres coses contempla l'increment d'agents cívics, seguretat ciutadana i més il·luminació per evitar la delinqüència. S'ha mostrat contundent amb les ocupacions il·legals de pisos a la Bordeta però també d'altres barris. Pel que fa al incivisme ha advertit que si el PP de Lleida aconsegueix l'alcaldia defensarà l'horta de Lleida com ningú ho ha fet mai ja que és la seva prioritat i aportarà solucions a totes les persones que hi viuen en tots els sentits (servei de gas. aigua, llum i l'accés a internet).

Durant l'acte celebrat a la Llotja ha apostat per la gent jove però ha dit que s'ha d'aprendre de la gent gran. Ha promés una capital universitària i del talent i ha invitat als ciutadans a conèixer el seu programa electoral, que inclou una fira del talent lleidatà, un espai ofert desde La Paeria a cost zero, per dur a terme les idees i projectes de vida dels habitants de Lleida.

En l'àmbit urbanístic ha parlat de la necessitat de poder accedir al habitatge i s'ha mostrat en desacord amb el POUM aprovat per l'actual Ajuntament de Lleida que contempla la creació de pisos de protecció oficial, i ha assegurat que desde el Partit Popular de Lleida s'intentarà aturar l'actual pla urbanístic que vol convertir els camps Elisis amb un espai amb 461 pisos. 

Pel que fa a la vitalitat econòmica de la ciutat Palau s'ha mostrat favorable de desenvolupar el pla de l'estació per tal de cohesionar tots els barris que conformen la capital, i en especial la Rambla Ferran. Ha afirmat que a Lleida hi caben tota mena de models comercials i ha anunciat que es promocionarà millor l'Eix Comercial i el texit associatiu.

Al acabar el míting ha apuntat que una altra de les seves mesures que pensa prendre quan sigui alcalde serà la de coordinar forçes per potenciar la cultura de persones d'ètnia gitana. Ha promés la creació d'un centre d'esportistes a l'Escorxador, més zones verdes i polígons amb tot tipus de serveis. El candidat a l'alcaldia ha demanat als assistents de la Llotja que si la gent vol un govern fort i amb projecte de ciutat l'única opció és la del Partit Popular, i ha recordat que Lleida porta 40 anys de socialisme, i que l'única alternativa a Larrosa és Xavi Palau Altarriba.

Llegir 1157 vegades Darrera modificació el Dissabte, 18 Mai 2019 14:00
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER