EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 06 Juny 2019 19:29

Podemos i PSOE estan ultimant un paquet de mesures socials urgents i "optimistes" Destacats

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Posada en marxa d'una Llei de Suficiència d'Ingressos d'un mínim de 600 euros incondicionals per a tots els espanyols, un màxim de 34 hores de jornada laboral per als treballadors i  pujar a 1.200 euros el SMI són les tres mesures més importants que haurà d'acordar Pedro Sánchez amb Pablo Iglesias si vol governar. En definitiva: que tindrem un govern optimista que pretén abolir tota mena d'injustícies socials abans d'arribar al 2020.

Pablo Iglesias ha aprofitat la seva visita a Zarzuela per explicar-li a Felip VI la proposta política que va presentar-li a Pedro Sánchez quan s'iniciïn les negociacions entre els dos partits. Es tracta de quatre eixos que pilotaran el full de ruta domicili, les exigències de partida:

1. Posada en marxa de programa d'inversions estratègiques per assegurar la creació d'ocupació i evitar la previsible desacceleració, que inclouen inversions "verds" per frenar el canvi climàtic i impulsar la trancisión Ecològica; inversions "morades" per avançar en la igualtat de gènere, reduir la bretxa salarial i elevar la taxa d'ocupació amb propostes com l'ampliació dels permisos de paternitat i maternitat a 24 setmanes o la cobertura per a l'educació infantil de 0 a 3 anys; i les inversions per impulsar el procés de canvi tècnic i de digitalització que garanteixi l'accés a la tecnologia de totes les persones.

2. Acabar amb la precarietat laboral amb mesures com la derogació de la Reforma Laboral de 2012 per crear un nou marc laboral que doni estabilitat; o la pujada de l' Salari Mínim Interprofessional fins a aconseguir el 60% del salari mitjà del país, tal com recomana la Carta Social Europea , de manera que al final de la propera legislatura arribi a 1.200.

3. Reduir la desigualtat econòmica i social, i afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar amb la Llei de Suficiència d'Ingressos , que garanteix una quantia per adult de 600 al mes; o la reducció de la jornada laboral ordinària a 34 hores setmanals.

4. Justícia fiscal per a una reforma tributària progressiva, que proposa un impost a la banca amb un recàrrec del 10% en el Impost de Societats , reducció de l'IVA a productes de primera necessitat o un nou impost a les grans fortunes.

Llegir 1076 vegades Darrera modificació el Dijous, 06 Juny 2019 19:42
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER