EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 09 Agost 2019 16:32

Jordina Freixanet ja és alcaldessa (accidental) de la ciutat de Lleida Destacats

Escrit per EL MERCADAL
Valorar aquest article
(0 vots)

Llicenciada en Dret per la UdL, especialitzada en dret civil català d’infància i família. Sempre dedicada al dret públic (administratiu, de la funció pública i urbanístic) i des del 2006 Tècnica del cos superior de la Generalitat de Catalunya. Des del 2012 ocupa una plaça de cap de secció a TES.

Activista feminista i socialista, va formar part del PSC i la JSC, i actualment combina militància política a MES amb d’altres militàncies sindicals (UGT) i socials (entre d’altres, del Grup de Dones de Lleida, Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, Associació de la Festa de Moros i Cristians).

Els tinents d’alcalde Jordina Freixanet Pardo i Jaume Rutllant Casas faran les funcions d’alcaldessa i alcalde accidental aquest estiu. Així ho estableix el decret signat pel paer en cap, Miquel Pueyo, en data 1 d’agost, el qual preveu els regidors que exerciran les funcions de l’alcaldia, en aplicació de l’article 23.3 de la Llei 7/1985 de 2 d’abril, Reguladora de les Bases de Règim Local.

Del 9 al 15 d’agost serà alcaldessa accidental la tinent d’alcalde i regidora de Govern Obert i Qualitat Democràtica i Institucional, Jordina Freixenet, mentre que el responsable de la regidoria de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant, serà alcalde accidental en dos períodes, del 16 al 18 d’agost i del 26 al 31 del mateix mes (ambdós inclusos).

Al mateix temps, en el mateix decret, el paer en cap també ha nomenat els funcionaris que exerciran les tasques de Secretaria General, Intervenció i Tresoreria durant el període vocacional. 

Llegir 2029 vegades Darrera modificació el Divendres, 09 Agost 2019 16:41

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER