Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 19 Febrer 2020 20:13

Rufián veu una "bona notícia" que la taula de diàleg entre governs es reuneixi "com abans millor" Destacats

Escrit per ACN
Valorar aquest article
(0 vots)

El portaveu d'ERC al Congrés diu que "ara falta que els gabinets concretin" la data de la primera trobada

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha assegurat que és una "bona notícia que es parli de complir amb l'acord" al qual van arribar Pedro Sánchez i Quim Torra de celebrar la primera reunió de la taula de diàleg entre governs al febrer. "És una bona notícia que la taula es reuneixi com abans millor", ha dit Rufián aquest dimecres als passadissos del Congrés després que el govern espanyol hagi fet pública la proposta que la taula de diàleg es constitueixi dilluns que ve, quan encara no ha pactat la data amb la Generalitat. "Entenc que Moncloa proposa una data i ara falta que els gabinets la concretin", ha dit Rufián, que ha remarcat que allò "important" és que la taula es reuneixi.

"Entenem que ells van parlar d'això a la seva reunió de què la mesa s'havia de reunir al febrer, entenem que la taula s'ha d'establir més enllà dels detalls o serrells que puguin quedar o puguin arribar a concretar els gabinets d'ambdós governs, creiem que és una bona notícia que la mesa es reuneixi com abans millor", ha dit.

Sobre el mediador, Rufián ha dit que respecta "les idees de cadascú" i ha afirmat que no vol "posar més pressió a la mesa que ja en té moltíssima".

Llegir 1502 vegades