EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 12 Març 2014 11:31

Joan Maria Molins: "La gestió de l'Ajuntament de Balaguer és pèssima"

Escrit per

Joan Maria Molins és un home del PP i de paraula. No se'n calla cap ni una i està duent a terme una oposició molt crítica amb Josep Maria Roigé. Un home que des del 1979 es dedica al seu partit, el Partit Popular de Catalunya.

Aspira a ser alcalde de Balaguer i no tolera la mentida. 

 Balaguer va bé?

Crec que és evident que no. No pot anar bé una ciutat quan el seu Alcalde incompleix reiteradament la llei, quan amenaça als funcionaris i treballadors de l’Ajuntament, quan persegueix, contractant una empresa, a una figura importantíssima en qualsevol institució com és la interventora, quan no és capaç de rebre un col·lectiu de pares d’una escola bressol, pel fet de discrepar d’ells. Quan no ha estat capaç de confeccionar uns pressupostos l’any 2013 fins el 28 de desembre del mateix any. Quan al Ple de l’Ajuntament es parla més de la independència de Catalunya que de l’estat de la Ciutat...

Sempre ha estat del PP? Quants anys fa que n’és militant?

Si, sempre he estat afiliat al Partit Popular. Sóc membre del partit des de 1979 llavors Alianza Popular.

Que proposa el PP de Balaguer per millorar la capital de la Noguera?

El que Balaguer necessita avui amb aquesta crisi econòmica i amb l’atur tan fort com el que hi ha a Espanya, és, precisament, el que aquest alcalde pregonava en l’anterior campanya electoral i no ha complert: FER LES COSES D’UNA ALTRA MANERA.

Que el va dur al PP?

La ideologia. Em considero lliberal-conservador.

Les properes eleccions tornarà a presentar-se a Balaguer?

No ho se, És molt aviat encara.

 

Li agradaria ser diputat? Es veu preparat?

Les meves aspiracions polítiques comencen i s’acaben a l’Ajuntament de Balaguer. Estic orgullós de representar la meva ciutat. No tinc aspiracions polítiques més enllà de l’Alcaldia de Balaguer.

Quina opinió en té de la gestió de l’actual equip de govern? Perquè?

Pèssima. Només cal veure com està portant el tema de la negociació del nou conveni col·lectiu del personal de l’Ajuntament.

Que és el que s’està fent més malament des de l’equip de govern de Roigé?

Les relacions amb la ciutadania. La prepotència. La supèrbia.

Té una relació cordial amb el seu adversari polític Sr. Roigé?

Amb el Sr. Roigé, tinc la relació normal entre un alcalde i un regidor de l’oposició.

Que n’opina com a ciutadà que l’alcalde de Balaguer sigui vicepresident de l’AMI?

Una pèrdua de temps i de recursos, que tanta falta fan a la Ciutat.

Com qualificaria la gestió de govern feta per Roigé fins al moment?

Com he dit abans pèssima. No hi ha equip de govern. Hi ha Alcalde. A l’Ajuntament de Balaguer qui mana és l’Alcalde. Una de les erra­des del Sr. Roigé, des de la meva opinió, és no saber delegar en el seus companys de candidatura.

Creu que és beneficiós per Balaguer haver deixat de tenir una fira multisectorial per fer la Fira Q?

De moment sembla que la ciutadania i el comerç està content amb aquest nou format de fira que al cap i a la fi es el que interessa en tot certament firal.

Creu que es fa el suficient per ajudar a les famílies en pocs recursos des de l’equip de Roigé?

El millor que es pot fer per ajudar a les famílies amb pocs recursos és reduir l’atur, i ni el Sr. Roigé, ni el seu partit Convergència i Unió res estan fent des de l’Ajuntament ni des de la Generalitat per pal·liar aquest problema.

Com creu que porta l’economia de Balaguer el Sr.Roigé?

El que s’ha de tindre molt clar, amb les condicions econòmiques del moment, és que és molt difícil de gestionar els pocs recursos que tenen tots els ajuntaments. I sens dubte el de Balaguer ho està fent molt malament.

Amb quin regidor té més “bon rotllo”?

Tinc “bon rotllo” amb tots els meus companys de consistori.

Que farà el seu partit per recuperar els jutjats de Balaguer?

Els jutjats de Balaguer no s’han de recuperar per què no s’han perdut, ni es perdran. El que estem esperant, és que la Generalitat, que és qui té les competències en justícia, acabi d’una vegada els nous jutjats a la Plaça del Pou i comencin a funcionar amb total normalitat.

 

"Una de les erra­des del Sr. Roigé 

és no saber delegar en el seus

companys de candidatura."

 

A la façana de l’Ajuntament hi ha una estelada. Ha demanat o demanarà que la treguin?

A la façana de l’Ajuntament de Balaguer no hi cap bandera que no sigui legal, n’hi ha tres la catalana l’europea i la de Balaguer, falta lògicament l’espanyola i ja hem denunciat aquest fet. L’estandart que vostè addueix, està situat a l’edifici del costat de l’Ajuntament.

El seu partit està en contra de la consulta. Perquè?

Perquè, ni el president Mas, ni els catalans tenim dret a decidir, unilateralment, el futur d’Espanya. La Constitució Espanyola diu que la sobirania és del poble, no d’una part. Ni el Sr. Mas ni els seus satèl·lits poden de dir quina nacionalitat tenim els ciutadans, ho ha de dir el conjunt de la ciutadania espanyola, que, repeteixo, és qui té la sobirania

 

Llegir 5454 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER