EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Diumenge, 16 Març 2014 12:11

Laura Fa:"Optaria per Supervivientes perquè això ja em donaria una portada a Interviu"

Escrit per

Recuperem l'entrevista a Laura Fa, celebrity i periodista de Tele 5 i 8TV de fa dos mesos després d'un imprevist error del servidor.


Quins records tens de la teva infància?
Sobretot els estius al càmping, d’on encara conservo molts amics, els meus millors amics vaja, i on encara hi vaig cada estiu.

Perquè vas estudiar periodisme?
Pel mateix que molts periodistes, volia ser corresponsal a alguna guerra! Imagina’t!!! M’agradava la idea de treballar de manera arriscada, home, i una mica arriscat si que han estat els anys de redactora a Korpa.

Pots compaginar bé el treball i la família?
Tinc la sort de tenir un bon horari i que els meus caps em facilitin ajustar una mica l’hora d’entrada i de sortida. No és gens fàcil, però en això no sóc diferent de totes les mares que treballen, al final és un tema d’organització.

Quan vas pel carrer, les persones et reconeixen?
Molt sovint, la veritat. I a mi m’agrada! Vol dir que et veuen , que els agrada el que fas i que els fa il·lusió poder-te conèixer, jo en aquestes situacions sóc molt agraïda.

Si et donessin a elegir entre participar en el programa Supervivientes o ser portada a la revista Interviú que elegiries?
(somriu), doncs si volgués fer les dues coses optaria per Supervivientes perquè això ja em donaria una portada a Interviu. Però tot plegat és una conya de l’Arucitys i en realitat cap de les dues coses està en els meus plans professionals.

Com imagines que serà la teva vida d'aquí a 10 anys?
Seria fantàstic que continués com ara!!! Treballant a l’Arucitys i de tant en tant fent una escapadeta a Telecinco.

"Belen Esteban dóna molta audiència però conserva a les seves amigues de la infància i això passa amb pocs famosos. Però ha exposat excessivament la seva vida i la de la seva filla."


On gaudeixes més: treballant a 8TV o a Telecinco?
A l’Arucitys per mi és molt més fàcil estar còmode i gaudeixo molt cada dia perquè és un programa on sobretot predomina l’humor. Però a Telecinco tinc aquella sensació de vertigen cada cop que hi vaig així que....no em facis triar home! Vull les dues coses!!

Quina opinió tens de la Belén Esteban?
En el fons és una noia que ha après molt de televisió, que se sap moure còmodament, que dóna molta audiència a la cadena però que ha pagat un preu molt alt en l'àmbit personal. Hi ha una cosa que diu molt d’ella i és que encara conserva a les seves amigues de la infància i això passa amb pocs famosos. Però per contra ha exposat excessivament la seva vida i la de la seva filla.

T'imagines treballar en el futur en el programa Sálvame?
És un programa que m’encanta, molt ben fet, i amb gent que s’hi deixa la pell. No és fàcil aguantar cada dia tantes hores de directe, són molt bons, però treballant al programa que estic mai em passa pel cap l’opció d’anar a un altre lloc.

Recordes el primer dia de feina a L’Arucitys?
I tant!!! Vaig començar un 2 de gener com a col•laboradora quan encara estava de coordinadora de Catalunya a l’agencia Korpa. Estava molt nerviosa perquè jo havia seguit a l’Arús tota la vida i estava molt impressionada. Però m’ho va posar tant fàcil i he aprés tant que mira, al final m’hi he quedat, jajajja


Que t’agrada més: la platja o la muntanya?
Platja!!! Sempre!! Calor, calor ,calor!!! Odio aquesta època de l’any tant fosca.


T'agradaria treballar tota la vida a l’Arucitys fins a la jubilació?
I tant!! Tal com estar el periodisme seria gairebé un rècord poder-me jubilar així.

T'imagines treballant d’assessora de l’amor al programa ‘mujeres,hombres y viceversa’?
Noooooo!! Això si que ho descarto. Home, a veure, mai pots dir ‘de este agua no beberé’ però crec que no és el meu perfil, jo soc periodista, ara em dedico al cor però he fet esports i altres tipus de periodisme i no em veig deixant-ho per ser un ‘personatge’.

T'agradaria la idea de participar en el programa ‘tu cara me suena’?
Tampoc m’hi veig en un format així. En el fons em faria molta vergonya. El programa m’encanta, però segueixo dient que el que jo vull és seguir treballant de periodista.

Com és un dia normal teu des del matí fins que te’n vas a dormir?
Doncs em llevo a les 7 per preparar-me la carmanyola, porto al nen a l’escola i a la nena a l’escola bressol. Fins a les 17h estic a l’Arucitys. Vaig una estona al gimnàs i després ja faig de mare fins que els nens van a dormir. I a les nits a veure tot el que fan a la tele per comentar-ho a la teletulia. Molt poc trepidant dit així no? Jajaja

"Els espero a tots

cada migdia a 8tv!"

Quina secció de l’Arucitys t’agrada més La Cortelera o la Teletulia?
Totes dues, la veritat. A Catalunya Ràdio vaig fer un estiu una secció que es deia ‘Mamarazzi’ on parlava de temes de cor i de la tele, i quan vaig començar a Televisió de Badalona, ja fa molts anys, al magazine del matí que presentava la Núria Coll (‘Divendres’) ja hi tenia una secció de tele i una de cor. Et pots imaginar la sort que he tingut de poder estar a l’Arucitys on es tracten totes dues coses.

Quin consell donaries als futurs periodistes de Catalunya?
Ufff, que difícil!! És un moment tan complicat per ser periodista!!! Paciència i sobretot suportar molt, suportar mals horaris, sous miserables, dura competència i sobretot suportar les poques oportunitats que hi ha. Però els que ho aconsegueixin que sàpiguen que és una feina molt satisfactòria.

Acomiadi’s dels nostres lectors.
No m’acomiado no! Els espero a tots cada migdia a 8tv!! Deixa’m fer la falca home!!! jijiji.

Llegir 5908 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER