EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 01 abril 2014 13:52

Lydia Rius:"La nostra filosofia és la de tenir el do especial de saber fer feliç a un senyor"

Escrit per

 Coneguda com senyora Rius, aquesta dona ha dedicat gairebé tota la vida a l'ofici més antic del món.

 Per primera vegada una autèntica professional del món de la prostitució dóna la cara per desmontar els coneguts tòpics  del treball del sexe .

La Sra Rius és una llegenda a Barcelona i una institució d'un nacional nivell.

Ens podria explicar per quin motiu és important tenir bona compañía durant el transcurs de la vida?

Per què és el reflèx del sentiment més pur, l'amor i si un és capaç de trobar a la persona amb honestitat i confiança amb comunicació i generositat serà molt feliç per què el millor és compartir les il·lusions i les càrregues.

Que ha aprés d'aquesta professió?

D´aquesta professió ho he aprés quasi tot ha sigut con fer el millor master possible, però sobretot, la satisfacció de poder ajudar a algú quen ecessitava afecte, tendresa i il·lusió, amb generositat, escoltant i sobretot mai jutjant.

Que és el que l'ha portat a continuar en projectes semblants?

Sempre la il·lusió de fer les coses diferents i arribar a tothom, ajudant a les senyoretes. I els meus senyors a trobar la satisfacció de viure i acompanyar-los encara que sigui uns instants en el seu camí.

Quins llibres ha publicat al llarg de la seva experiència com a Madame
reconeguda a Barcelona?


A dia d´avui he publicat dos: La Sra. Rius de Moral Distraida”. I també La Sra. Rius al desnudo, confesiones de una Madame.”

En té previst de publicar-ne algun de nou?


No ara, pero segur que si, em queda molt per explicar i vull fer-ho. Però crec que es important aportar el que cadascú te a dins. Sobretot si pot ajudar.

De què tracten?

Bàsicament, el primer llibre parla de la meva vida i de anècdotes de la meva professió, sempre en la discreció i el respecte de tot el que m'envolta.

El segon va més dirigit a la història de la meva vida com a Sra. de moral distreta i les experiències, a vegades còmiques, altres tristes, però sempre curioses, del que és la meva professió.

La discreció en les cites amb dames de companyia és essencial?


És el més important i la primera norma de casa nostra, on mai jutgem i sempre estem en disposició d'oferir una mica de nosaltres mateixes a qui ho necessita, sense preguntar; només per amor, de pagament, però a la fi no li càpiga dubte,amor.Al seu pis quantes noies té que hi treballen?

Al meu pis no hi treballa cap senyoreta, sempre després de la trucada del senyor i d'acord amb que desitja i la meva experiència, organitzem una cita a cegues, fonamentada en la sensualitat i la seducció, que, permetin la vanitat sempre té un èxit mes que brillant, per tant, la part física amb la il·lusió emocional i les ganes de tots de viure una experiència inoblidable, doncs a casa el que és important, no és que vingui un senyor. L'important és que torni.Quina és la filosofia del pis de dames de companyia que té a Barcelona?


Es posa-se una mica el cor, una mica el cap i tenir el do especial de "saber fer feliç a un senyor".


Que opina la Sra.Rius del seu currículum?


Només l'orgull d'haver fet el que volia i encara mes de poder-ho dir i sentir-me il·lusionada per seguir-ho fent.

Quin consell donaria a les noies que es vulguin iniciar en aquest món?

El primer és que fer diners en aquest món sempre és ràpid, però mai fàcil i és per això que s'em fa difícil donar un consell, però si em tingues que arriscar seria que estigui segura del que fa li agrada, per diners, però també per generositat.Si no es així, pensi amb un altre dedicació.

Els serveis de dama de companyia quant solen costar?

Sobre el preu, això ho pot veure a la nostra web www.srarius.com que els hi conviden que visitin, nosaltres no tenim ni preus especials ni promocions, saben estar a l'alçada dels anhels dels nostres senyors i satisfer-los.

I que inclouen? Expliquin's.

Aquesta es una pregunta difícil, per què el primer que incluen és la fantasia, les il·lusions i això és especial i únic en cada senyor, a més de tota la sensualitat que un Sr. pugui esperar i la seducció que sigui capaç de donar.


Creu que avui en dia la prostitució i el sexe de pagament és un tabú?

Ja no, en la nostra societat, cada vegada més lliberal, formada i plural, la moral distreta passa a ser una part mes per qui la vol viure i una curiositat per qui no, però sempre, almenys a casa és una realitat,honesta, sincera i generosa. Sense oblidar la discreció.

Quin tipus d'homes recorren als serveis que ofereix al seu pis?

De tota mena, abans potser eren més aviat homes ja madurs.I ara més que mai joves també, solters i casats, separats i vidus, també, potser és internet el que ha fet que hi hagi més facilitat.

Poden arribar a fer amistat les dames de companyia amb els clients?

I tant, a casa jo he casat a tres senyoretes tot i que en un món tan delicat com el nostre, conservar cadascú el seu lloc, potser és la estratègia més segura per no patir. 

Per que l'amor es cec, però mai esta obligat a les dues parts.Creu que la prostitució s'hauria de legalitzar? Per què?


Per descomptat i sempre amb molta tolerància però també se que serà una tasca tan difícil que té que arribar quan la societat estigui preparada tot i que no se si ho veure, ja es va acostant el moment.

En temps de crisis el sexe de pagament al seu pis ha vist una davallada
de clients d'aquests serveis?


Lògicament la crisi ho afecta tot i mes les coses que no són de primera necessitat, però fer les coses BÉ ens ha permès mantenir-nos en una posició que tot i que patim, podem seguir endavant, amb feina, dedicació i molta il·lusió.


Si tingués a davant seu al President Artur Mas que li demanaria en referencia als drets de les dones que es dediquen a oferir aquests serveis?


Si tingués al Sr. Mas al meu davant, sense cap mena de dubte no li faria cap referència a les necessitats o drets de les Sres. de moral distreta. Bastants problemes i necessitats hi ha per endavant que aquests drets després de tant de temps poden esperar un xic més, potser si l'animaria a donar prioritat a la salut o l'educació i evitar retallades en aquest dos entorns bàsics de la nostra societat. Sens dubte em solidaritzaria amb ell i Catalunya, per un futur lliure.

Té previst posar en marxa o ha posat algun projecte nou en marxa en aquest àmbit?

Ja fa quatre anys vam iniciar un projecte que anomenem 'sexe per tothom' dedicat a les persones amb diversitat funcional i a casa les nostres senyoretes estan encantades com jo de poder oferir a tothom que ho necessiti una relació afectiva sense tabús i a qualsevol persona.


Acomiadi's dels lectors de ElMercadal.cat i envii un missatge per tots
ells.


Penso que el millor missatge d'acomiadament és el desig de què segueixin fidels al Mercadal i agrair-los a vostès el que hagin contactat amb mi. També als seus lectors l'estona que m'han dedicat llegint aquesta entrevista.

Gracies, Sra. Rius.

 Josep Mª Castells Benabarre

EXCLUSIVA PER ELMERCADAL.CAT

Llegir 6026 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER