EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 30 Mai 2014 17:38

Ares Monells: "Les grans superfícies poden oferir preus més competitius i això sí que fa mal"

Escrit per

 

 

Ares Monells Garrofé, nascuda a Lleida l’any 1987. Li agrada viure la vida amb una rialla, és la seva millor carta de presentació i per això també és en el primer que es fixa. Li agrada la gent que riu. És una persona valenta i amb iniciativa i procura envoltar-se de gent amb vitalitat que l’inpregni d’optimisme.

En un quart de segle ha anat experimentant, de cada vivència n’exprimeix l’essència per tranforma-la en coneixement. Sent curiositat pel que desconeix i cada cop que apren una cosa nova es reafirma en tot el que encara li queda per descobrir i aprendre. La fotografia i el dibuix són les seves fonts d’inspiració, són petits hobbyes dels que en fa les seves perles d’art.

Li agrada compartir estones amb la gent que s'estima, i si és al voltant de taula amb un bon vermouth, dinar o sopar, millor que millor.

La seva manera d’entendre les relacions amb les persones passa per tractar a tothom com m’agrada que em tractin a mi. No costa gens i els resultats són molt gratificants.

Al llarg del seu període universitari, ha intentat compaginar sempre estudis i feina, el que l’ha permès conèixer gent i maneres de fer molt diferents. Actualment ha començat una nova etapa amb moltes ganes a Tàctil Balaguer. 

 

Quants temps fa de l’obertura de Tàctil a Balaguer?

Tàctil Balaguer va obrir les seves portes al públic el dissabte 30 de novembre; Tot just farà sis mesos que ens hem instal·lat comercialment a la Noguera.

Quina és la filosofía d’empresa de Tàctil?

A Tàctil el que pretenem és millorar la convivència amb les noves tecnologies. Sovint a les persones se’ls plantegen dubtes que no saben com resoldre ni tampoc a qui recórrer perquè els doni un cop de mà. A Tàctil vam detectar aquesta necessitat i ens hem establert a Balaguer per cobrir-la.

Quins serveis oferiu?

Tot i estar en un únic espai, Tàctil es divideix en dos. El primer que veu el client quan entra és la nostra botiga on poden trobar tot tipus de complements per als seus dispositius mòbils i una àmplia varietat de tablets de diferents marques i per a totes les butxaques.

La segona branca de Tàctil és el disseny gràfic i web. Som un petit estudi amb moltes idees i ganes de plasmar-les per això busquem la millor solució creativa per transmetre les necessitats comunicatives dels nostres clients. Les nostres pàgines web són úniques, i ens encarreguem personalment de la creació del contingut de text i multimèdia com fotografies, vídeos i altres suports audiovisuals. Ens encanta que les persones confiïn en nosaltres per donar identitat i notorietat al seu negoci.

Perquè heu decidit implantar l’empresa a la nostra ciutat i no en una altra?

Balaguer és la ciutat natal del Dani i jo hi tinc família així que també hi he passat força dies. Als dos ens agrada aquesta ciutat i la seva gent i creiem que podem cobrir unes necessitats que fins ara no s’estaven resolent a Balaguer.

Quants professionals esteu a la botiga?

L’equip de Tàctil està format per dues persones. El Dani, informàtic i dissenyador web i l’Ares periodista i dissenyadora gràfica. Cada un aporta els seus coneixements i crec que junts formem un bon equip. I es clar, ens encantaria que a poc a poc aquest equip es vagi fent més i més gran.

Quins serveis de l’area de comunicació podeu oferir avui en dia?

Tenint en compte que és impossible no comunicar i que les persones o fem constantment amb una mirada, un gest o una rialla, a Tàctil oferim als nostres clients serveis de gestió de xarxes socials, elaboració de newsletters, redacció dels continguts webs i creació de suports publicitaris.

I de formació?

En quan a la formació, amb la compra d’una de les nostres tablets va inclosa una sessió formativa perquè el client aprengui a fer anar el dispositiu que ha comprat. No obstant això, si el client ha comprat el dispositiu en un altre establiment i necessita un cop de mà, també l’hi oferim sessions formatives.

Ens podries explicar com t’imagines el futur del periodisme a la nostra ciutat?

Quan hi ha gent intrèpida, decidida i amb ganes de fer coses noves és impossible que no surti bé. I en aquest cas Balaguer té la sort de tenir molt bons professionals en el món de la comunicació que fan i faran grans coses per aquesta ciutat. Això només ha fet que començar i estic segura que unint esforços, tant la televisió, la ràdio com els mitjans digitals com el Mercadal faran coses molt potents.

 

"Som un petit estudi amb moltes

idees i ganes de plasmar-les"

 

 

Que et sembla el nostre projecte?

És fantàstic que hi hagi mitjans digitals com El Mercadal que t’apropin a la realitat de la teva ciutat i s’ha de reconèixer l’esforç que comporta mantenir un portal actualitzat i al dia. S’agraeix poder-te informar del que passa en només un click, i que estigui totalment connectat amb les xarxes socials en facilita molt la difusió. Enhorabona per la feina feta!

A Balaguer tenim diferents mitjans de comunicació. Li veieu més futur als digitals?

Desconec el que pugui passar amb el temps amb els mitjans digitals i si tindran més futur que un altre tipus de mitjà com pot ser la Ràdio o la Televisió. El que puc dir com a periodista i usuària habitual, ja que els consulto diversos cops al dia, és que jo no puc entendre el món de la comunicació sense els portals digitals. La immediatesa que m’ofereixen no la supleix cap altre suport comunicatiu.

El teu company de feina és informàtic…

Sí, el Dani és informàtic amb més de 12 anys d’experiència. Ell aporta a l’equip tots els coneixements tècnics que ens permeten donar als clients solucions reals i de qualitat.

Quins productes informàtics oferiu a la vostra botiga?

Tàctil és una botiga tecnològica especialitzada en tabletes i accessoris.

Sou distribuidors oficials d’alguna marca tecnológica en concret?

Pel que fa a les tabletes i els ebooks, a Tàctil podeu trobar marques com Apple, Samsung, Sony, Acer i Lenovo.

En quan a les marques dels accessoris i complements treballem amb Tucano, Incipio, Belkin, Pantone, Moshi i Palila entre molts altres.

Creieu que fa molt de mal la competencia de les grans superficies?

Les grans superfícies poden oferir preus més competitius i això sí que fa mal. Però també és veritat que els clients quan s’han de gastar els diners en la compra d’un dispositiu com els que nosaltres venem, no només miren el preu. Busquen una bona atenció i resposta en tots els seus dubtes, un servei que les grans superfícies no ofereixen.

 

"El nostre objectiu principal és que Balaguer

ens conegui i a poc a poc vagi confiant en nosaltres." 

 

Hi podeu competir?

En alguns productes ens resulta complicat competir-hi perquè no podem oferir importants ofertes com acostumen a fer a ells. En canvi, el servei de venda i postvenda d’una petita empresa com la nostra sempre supera, i amb escreix, el d’una gran superfície.

 

Quins serveis addicionals oferiu als clients alhora de comprar-se una tableta?

Els oferim servei d’assessorament abans d’adquirir el producte i ho fem analitzant les seves necessitats i tenint en compte les característiques dels dispositius.

En quan a la postvenda, tots els clients tenen una sessió de formació totalment gratuïta amb la que, depenent dels coneixements que ja tinguin, aprenen a fer anar la seva tableta o a fer-hi coses noves.

També veneu accessoris per aquests productes.Quins?

Sí, venem tot tipus de complements. Des de fundes per a smartphones i tablets fins a carregadors, carcasses amb bateria, altaveus, auriculars, suports per al cotxe, jocs, bosses de transport…

I si no tenim el que necessita el client, nosaltres li busquem i normalment en un parell de dies ho podem tenir a la botiga.

 

Quins objectius us heu marcat per aquest any?

El nostre objectiu principal és que Balaguer ens conegui i a poc a poc vagi confiant en nosaltres. De moment estem molt contents perquè notem que el boca-orella funciona i per nosaltres aquesta és una molt bon senyal.

Felicitats.Ens alegrem molt que Balaguer tingui una botiga com la vostra.Que dirieu als vostres futurs clients?

Agraïm l’oportunitat que ens ha donat el Mercadal per donar a conèixer Tàctil i les dues persones que hi ha al seu darrere. Segur que serà una magnífica plataforma perquè els balaguerins ens coneguin. Així que si necessiteu un cop de mà amb els vostres dispositius, heu de renovar la imatge de la vostra empresa, voleu potenciar-vos a través de les xarxes socials o creieu que ja és hora de tenir la vostra web, veniu-nos a veure al Carrer Urgell, 58 baixos i estarem encantats de treballar plegats.

Acomiada’t dels nostres lectors fidels.

Estem molt contents de l’acollida que ens heu donat a Balaguer i ens encantarà veure-us per la nostra botiga quan vulgueu.

Llegir 5641 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER