EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Diumenge, 07 Setembre 2014 13:45

Carme Forcadell:"Les mobilitzacions serveixen i molt,la nostra història recent ho demostra."

Escrit per

Com encareu la Via Catalana 2014?

La V d’aquest 2014 té un objectiu clar: ser molts i, amb la força de la gent, acostar-nos a la victòria en la consulta del 9 de novembre. Les mobilitzacions serveixen i molt. La nostra història recent ho demostra.

Com valores la resposta i la mobilització de la ciutadania?

Hem estat molts en els darrers anys i som molts aquest any, però hem de ser més. Aquesta ha de ser la Diada definitiva. Ara no podem defallir. Us necessitem a tots.

Quins records tens de la cadena humana del 2013?

Orgull i emoció per la resposta i l’entrega de tothom. L’èxit logístic i de participació de la cadena humana de punta a punta del país està fora de tot dubte. Els catalans vam demostrar que sabem fer les coses bé.

Quina sensació li creen les paraules de la classe política espanyola respecte Catalunya i la consulta?

No ens aturem a considerar les declaracions de tots els dirigents polítics de l’Estat espanyol. Nosaltres sempre hem dit que preferiríem un acord per poder dur a terme la consulta, però si no pot ser així, hem de seguir el nostre camí: continuar units i amb fermesa cap al 9N.

Com dibuixes el futur d’una Catalunya independent?

D’entrada amb molta feina per fer. La independència no és un fi en sí mateixa. És una eina per aconseguir un país millor, més just i més pròsper. Estem preparats.

Quins reptes té l’Assemblea Nacional de Catalunya més enllà de la ‘V’ que es farà el 11-S?

Ara mateix centrem tots els nostres esforços en l’organització de la V a Barcelona. A partir d’aquí seguirem treballant a través de la campanya Ara és l’Hora conjuntament amb Òmnium Cultural per arribar a la consulta del 9 de novembre amb la màximes garanties d’aconseguir que el Sí-Sí obtingui una victòria incontestable.

 

 

 

ENTREVISTA EXCLUSIVA PER EL MERCADAL DIGITAL

 

 

 

ens pots trobar a: @el_mercadal

 

 

 

AUTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE

 

 @castles_merca

 

 

 

Llegir 5605 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER