EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 20 Novembre 2014 17:22

Elisabet Del Moral: "Em sento afortunada de poder-me dedicar al que m'agrada"

Escrit per

A quina edat vas començar a cantar?

El que seria cantar amb públic va ser per primera vegada als 12 anys, en un festival de Suchs, el meu poble. Però crec que vaig començar a cantar abans que parlar, em podia passar hores cantant davant l'espill, amb el meu primer micro groc, que encara recordo com si fos avui!

Com és un dia normal de Elisabet del Moral?

Un dia meu, pot ser molt variat, el que si que faig cada dia es llevar-me i portar al nostre petit a l'Escola, a partir d'aquí hi ha dies que seguidament vaig cap a casa a preparar-me coses de la meva feina diaria que és de professora a l'Escola de música d'Almacelles. Un altre dia aprofito per fer les coses de la casa,i altres dies evidentment, em preparo els concerts del cap de setmana!.

Quin estil de música t'agrada més cantar?

No podria encasillar-me en cap estil, la veritat que el que m'agrada és la varietat, a més la gent em demana repertori molt variat, des d' àries d'òpera, passant per balades, música de ball, cançons tradicionals o els temes més actuals.

Quins són els teus referents musicals?

Alguns dels referents serien Whitney Houston, Norah Jones, Adele, Mónica Naranjo, Ana Belén.

 

 

Has pensat en presentar-te al programa musical “La Voz”?

Ho he pensat, sí. Ho faré doncs crec que no. Principalment pel temps que requereixen aquests càstings, ho he fet algun cop, em vaig presentar a operación triunfo un parell de cops, també a factor X (on em vaig quedar a les portes d´entrar al programa), i fa uns quants anys, vaig estar participant en un programa de una televisió d'Aragó anomenat ´´canta con migo´´, sent unes de les finalistes, la veritat que tot m'ha servit com a experiència, de tot s'aprén. Però ara ja he fet els 30 i estic molt centrada en la meva feina i en el meu projecte, que vull que continuï endavant.

Quan pujes al escenari encara tens els nervis del primer dia?

I tant que hi ha nervis, no com els del primer dia, perquè l'experiència i els anys et fan estar més serena davant el públic, però sí que hi ha els nervis a cada concert. Això sí, desprès es passen i gaudeixo moltissim de les actuacions.

Tens l'intenció de treure pròximament un disc amb les teves cançons o d'altres artistes?

Sí, de moment està apunt de sortir el meu disc com a DELMO, un disc amb cançons d'estils variats, cançons de sempre, i sobretot interpretades amb molt sentiment, que és el que intento fer sempre, transmetre i expresar amb la música

 

Com recordes la teva època d'estudi al Auditori Enric Granados?

 La recordo com una època d'aprenentatge, en quant la tècnica vocal, repertori, harmonia, dramatització... època de noves amistats, que encara avui dia estan vigents. Sempre penso que va ser la millor una de les millors desicions que he pres, fer la prova d'accès per entrar-hi.

 

Com veus actualment el panorama musical?

En alguns casos veig injusticies, perquè no triomfa qui més be canta, sinó qui té una bona discogràfica radera seu. Ja que m'hi he trobat moltissimes vegades, que vas a escoltar un concert en directe, i no hi ha color de com sona al disc...

 

Et pots guanyar bé la vida cantant?

Visc de la música, però no solament dels meus concerts sinó també de les classes a l'escola. Però si que he de dir, que em sento afortunada de poder-me dedicar al que m'agrada.

 

Com t'imagines que serà la teva vida els proper 10 anys?

Espero continuar amb el projecte DELMO, ja que mica en mica, ens van coneixent i cada cop més gent confia amb nosaltres i amb la nostra feina.

 

Al ser una cantant tant encantadora i amb una veu tant prodigiosa notes el carinyo i l'estima dels teus fans?

Gràcies pels elogis. Doncs sí que rebo el carinyo i l'estima, és el millor que li pot passar amb un cantant, que quan està a l'escenari interpretant el repertori, noti que entre el públic i ell existeix una conexió d´emocions i sentiment. També rebó molts missatges positius i de suport desprès d'un concert, aquestes felicitacions són les que em motiven a seguir endavant.

 

 

 AUTORS:JOAN ZAMORA/JOSEP MARIA CASTELLS

Llegir 6143 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER