EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 08 Gener 2015 15:28

Xavier Gabriel:"Aquest any tindrem increment de vendes i molt per internet, sense oblidar els jocs actius"

Escrit per

Avui entrevistarem en Xavier Gabriel, propietari de l'administració "La Bruixa d'Or" de Sort. Va ser pioner en la venda de loteria a través d'Internet i el 1999 va guanyar el premi Emprenedor de l'any. Un home amb grans aspiracions i un gran cor pels demés. Ell és un dels personatges més coneguts dels Pirineus catalans ja que és el venedor amb més sort del país. Qui va apostar per ell ho va encertar, Xavier Gabriel per sobre de tot és un home valent i emprenedor, on la il·lusió no té límits i tot és possible. Sens dubte passarà a l'història com un senyor exemplar en tots els àmbits i especialment en la seva darrera iniciativa que consisteix en ajudar a les persones més necessitades i excloses de la societat, amb enfermetats rares, i com a principal impulsor del turisme dels Pirineus, especialment del Pallars i el poble de Sort. En definitiva, un home de sort però que la sap compartir amb els demés. 


- La seva administració està oberta des dels anys vuitanta i és totun referent en l'àmbit català i espanyol. Van ser complicats elsseus inicis en el negoci?

Si vaig obrir la loteria a Sort, és perquè era complicat vendre, i més els mínims exigits per Loteries, si hagués estat fàcil nom'hauria interessat ser un més., malgrat tot, "lo" difícil és fer allò que fa tothom, llavors ets un més i tot es complica molt. (somriu)

- Expliqui'ns una mica el dia a dia de la feina de l'administració.


La primera norma és que un cop estem dins l'administració fem broma. Des del meu primer moment i seguir amb divertiment fins acabar, doncs així, amb bromes i ganes de donar premis, com més premis regalem més contents estem.

El dia a dia és llibertat, qui vol sortir a fer un cafè (malgrat el pot fer dins l'administració) pot sortir i fer la cigarreta, malgrat que no sigui bo fer-lo , és dona llibertat perquè tothom sap quan i com agafar-la, per part meva tinc la feina més dificil: prendre decisions constantment, però m'agrada el repte, Així doncs, el dia a dia sembla l'any a any, perquè el temps vola increïblement, estàs a un més del sorteig i quan tornes a mirar el cel és l'estiu.

Aquest és el nostre dia a dia, treballar amb un somriure per a la nit arribar a casa i seguir amb el somriure per l'un demà, no existeix un altra manera per fer la feina ben feta i ser feliç a la vegada.

- A quines zones de Catalunya i d'Espanya es venen més bitllets de loteria?

Venem a qualsevol província, el primer lloc aquest any es Madrid, però pot acabar guanyant Barcelona, València, Sevilla, Lleida.

On hi ha premis l'any vinent es converteix automàticament en un bon punt de venda, però per mi el millor sistema és visitar els llocs, veure i analitzar, com es mou la gent, en quins punts estratègics cal ser-hi, i sobretot no perdre pistonada als xarxes socials, Twitter, i cada dia més Facebook, on acabarà l'èxit de la xarxa i dels webs.

 

- Durant l'any el ritme de vendes es manté regularment o han notat els efectes de la delicada situació econòmica que viu el país?

Aquest any tindrem increment de vendes i molt per internet, sense oblidar els jocs actius.- Durant les festes nadalenques, acostumen a tenir molta feina?


Aquestes festes sempre es presenten amb més il·lusió que mai, amb ganes de ser els primers,i si podem també en ser els millors.

Ens pot dir quin tipus de número és el més demanat pels ciutadans, quin els agrada més?


Els hi agrada que el número sigui de La Bruixa d'Or, la gent demana loteria o tots els llocs, però també demanen específicament loteria de La Bruixa d'Or, el motiu és fàcil, La Bruixa és una "marca" reconeguda, i això és molt bo per qualsevol empresa.

- Aquest any estava previst ser el primer turista espacial espanyol en un vol. Ha pogut fer realitat finalment aquesta experiència?
D'on li ve aquesta afició o interès per l'espai exterior?

Bé, comencem pel final, l'afició ve per haver estat pioner amb els esports d'aventura aviat farà 30 anys, després, esports de risc i ara qui té per a apostar per ser el primer català (i espanyol) en viatjar a l'espai?, la resposta és fàcil, jo, aposto per fer-ho, i l'aposta no és un caprici, és una oportunitat per donar a conèixer, Sort, el Pallars, Lleida, Catalunya i Espanya a tots els continents i en profunditat, no ho dubtis, serem els millors ambaixadors, almenys l'interès i és tot i ja s'ha aconseguit bons reportatges per la millor premsa del món, però quan tot desperti, veurem l'impacte ha conseguit i les conseqüències que ens pot aportar.

"M'agradaria que algun dia es visités el Castell de la Bruixa,

però no crec que ens deixin arribar tan lluny"- Gràcies als beneficis de "La Bruixa d'Or", va aportar econòmicament en el turisme de la zona del Pallars Sobirà. Comenti una mica en què va consistir aquesta ajuda.

Això ho hauria de dir qualsevol polític, hoteler o constructor de qualsevol indret del Pallars.

- Per aquells que no coneguin gaire aquesta comarca i la població de Sort, quins indrets recomana visitar?

La Bruixa.I m'agradaria que algun dia es visités el Castell de la Bruixa, però no crec que ens deixin arribar tan lluny. (somriu)

- També dedica part dels beneficis en una associació de Síndrome de Down i a joves amb malalties estranyes. Per acabar, expliqui'ns de quina entitat es tracta i quines són aquestes malalties que malauradament no són gaire conegudes.

No m'agrada parlar d'aquestes coses, davant aquestes preguntes cal actuar i no parlar, així doncs, sols dir que és un èxit, un orgull que hem portat nens a diferents hospitals sobretot de EUA, un a Xina, altres per Espanya, o altres indrets d'Europa., La condició per ajudar-los és que siguin malalties rares, és a dir que no tinguin més de 4, 5 casos amb tot l'estat, actualment al món hi ha unes 7.500 malalties anomenades rares, a Europa unes 5.000 i de molt baixa prevalença unes 200; altres ajudes són totalment anònimes per la seva finalitat i per voluntat nostra.

Doncs li agraïm molt el temps que ens ha dedicat.

I nosaltres també agraïm l'interès vostre en benefici de parlar de coses positives, d'emprendre i de ser solidaris sempre que es pugui.

Llegir 5892 vegades Darrera modificació el Diumenge, 21 Febrer 2016 16:56
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER