EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 05 Setembre 2017 18:32

Carla Lladó: "Un dels meus reptes personals és aconseguir fer portada a Women's Health"

Escrit per Josep Maria Castells i Joan Zamora

 

TV3 ha sortit sense cap mena de dubte de la zona de confort amb el fitxatge estrella de Carla Lladó que presenta el Fora de carta, el debat de Joc de cartes. Entre els llocs que havia ocupat aquesta actriu i presentadora barcelonina abans d’aterrar a la pública catalana hi ha el de reportera del programa de Telecinco Vuélveme loca i el de col·laboradora de Javier Cárdenas al seu magazín d’Europa FM, una feina que va fer durant quatre anys. 

"Fora de carta", presentat per Carla Lladó, és un programa debat en què es comenta el més destacable del concurs de cada dijous. Per això compten amb la presència dels restauradors protagonistes de cada "Joc de cartes", que al costat d'uns col·laboradors aniran desgranant cada punt calent, divertit o conflictiu que l'espectador acaba de veure i que li ha generat interrogants. El programa està constantment viu a través de les xarxes socials i a la tertúlia s'incorporen tots els temes que hi puguin anar sortint a través de la conversa que es generi a Twitter.

 

Des de quan et dediques a la televisió?

Fa 16 anys que estic treballant al sector de la comunicació.


A quina edat vas saber que volies saber actriu o periodista?

No tinc noció de quan, ja que amb 1 any ja agafava la cullera a mode de micro i cantava o parlava.

Quins són els teus referents en el camp del periodisme i perquè?

 Júlia Otero ha fet de tot: ràdio, TV i diferents tipus de programes. Jordi Evole, per la seva capacitat de demostrar que es pot saber fer humor i informació (periodista molt complet). Jorge Javier Vazquez, s'ha de dir que controla el tempo de la TV de forma espectacular així com que sap el que vol l'espectador, un cert tipus d'espectador. Susanna Griso per saber portar una batuta davant tant col·laborador i fer un directe de tantes hores. Però no puc dir un sol, diria que de tots els companys de professió es pot aprendre coses. Ja siguin reporters, col·laboradors, presentadors, directors, ...

“Cada vegada és més necessari proporcionar informació optimista” 

Explica'ns un dia normal de Carla Lladó...

Un dia normal (sense rodatge ni directe): matino cap a les 6.30 dono biberó i marxo a nedar o fer ioga, torno a casa i porto la meua filla gran a l'escola, marxo cap a les 9.30-10 a la feina on allà no parem fins a les 19-20h, segons el dia. Torno a casa per fer els encàrrecs que quedin supermercat, o coses de l'escola i vaig a ballar amb la meva filla gran. Faig sopars, miro la TV (normalment peli o serie) i a dormir.


Que en pensa la teva família i amics de la teva professió?

A casa no diuen res, tots sabien que el meu futur estava encaminat cap a la comunicació o interpretació. Igualment el meu pare va ser un referent en el sector de l'esport i ja estaven acostumats (Lladó és cognom de la meva mare).


Nosaltres som i volem continuar sent un referent del periodisme optimista a Catalunya…Tu que ets periodista quin futur li veus a un portal d’aquestes caracteristiques?

Cada vegada és més necessari proporcionar informació optimista, positiva, ... S'ha de donar tot tipus d'informació però cal ampliar en mitjans que se centrin a fer amè un dia.

Quins esports t'agrada practicar?

M'agrada anar a fer running, patinar, ioga, ballar, anar a cavall.

 

 

M'agradaria ampliar la família i potser viure una mica més al costat del mar”

T'agrada llegir?

M'agrada molt llegir però tinc poc temps.

Quin llibre ens recomanaries? :

"Oso, tigre, dragón", "El mundo azul, ama tu caos" o un llibre d'obligada lectura quan estudiava "l'amic retrobat"


Quins són els teus somnis i objectius de cara al futur a nivell personal?

Personalment m'agradaria ampliar la família i potser viure una mica més al costat del mar per tal d'aconseguir qualitat de vida i obrir un negoci propi

I a nivell professional?

Professionalment, seguir tenint oportunitats com m'ha donat la productora Magnòlia i la cadena TV3 per seguir aprenent i creixent, en aquest cas presentant o dirigint però el més important que no faltin propostes laborals sigui presentant o sent col·laboradora o el que vingui


Quins són els teus plats preferits? 

El meu plat preferit és pa amb tomàquet amb pernil i l'arròs (cubana, paella, risotto, ...)T'agrada cuinar?

M'encanta cuinar i si puc en companyia millor (amb la meva filla gran, parella, amiga, ...)

Quins altres "hobbies" o aficions tens en el teu temps lliure? 

Gaudeixo del cinema, teatre o la música.

Que suposa per a tu ser presentadora d'un programa com és "el Fora de carta" de TV3? Cada programa on he treballat he après coses.

 

“Ara mateix no marxaria de Barcelona però

potser Nova York tindria tots els números

Quina és la feina que més t'ha agradat més de les que has fet?

Fora de Carta és la gran oportunitat per treballar a casa, com és TV3, la nostra televisió. Per mi és un somni fet realitat perquè pensava que mai podria aconseguir-ho i d'aquí vaig aprendre a: res és impossible.
Entrar a la TV de quan era petita i de la que tinc tots els records televisius ha sigut un honor.
A sobre he entrat presentant un format amb un estil arriscat per tots però que s'han assolit els objectius i fa sentir orgull de l'equip amb el qual he treballat, feliç de l'audiència que ens ha acompanyat cada dijous i aconseguir aquest repte és gratificant en tots els aspectes.

A part de Barcelona a quina altra ciutat t'agradaria viure?

Ara mateix no marxaria de Barcelona però potser Nova York tindria tots els números. Va enamorar-me en tots els aspectes

A quins països has estat de vacances?

He visitat: Portugal, França, Itàlia, Alemanya, Suïssa, Irlanda, Regne Unit, USA, República Dominicana, Costa de Marfil.

I a quins t'agradaria anar en un futur?

Vull visitar: Grècia, Austràlia, ... si fes un programa de viatges crec que el gaudiria molt, jajajaja!

 A tu que t'agrada practicar esport, t'agradaria en un futur pròxim ser portada de la revista Women's Health? Un dels reptes personals és aconseguir fer portada a Women's Health. M'agradaria molt fer un repte. M'agraden els reptes

Quin consell donaries als joves que volen estudiar periodisme?

Als futurs companys, perquè seran companys i potser alguns amics, que no perdin les ganes, que estimin la professió en totes les seves vessants, que si ells esperen dedicar-se a alguna cosa concret i no ho fan, sigui la tasca que facin, que aprenguin tot per què tot serveix.
Jo vaig estudiar la carrera però vaig fer realització i m'ha ajudat a molt entendre el sector en una visió de 360 graus.
Que es fan moltes pràctiques, que tinguin paciència, que preguntin tot, que facin agenda de contactes i que gaudeixin de les hores, així s'estima la professió.

 Per acabar envia un missatge optimista a tots els teus seguidors i lectors d'ElMercadal.cat

Sóc addicta a la gent que treu un somriure de la meva cara, com feu vosaltres.

Llegir 5410 vegades Darrera modificació el Divendres, 08 Setembre 2017 18:42

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER