EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 26 Febrer 2016 18:26

El Comitè d'Empresa del Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles puntualitza les informacions donades per alguns mitjans de comunicació

Escrit per Sonia Bárzano Martínez, presidenta del Comitè d'Empresa del Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles

Després de les informacions que s'estan publicant als mitjans de comunicació i les  xarxes socials, que estan creant un marc de desacreditació en contra del Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles i els seus treballadors i treballadores, el Comitè d'Empresa, format per delegats i delegades de CCOO de Lleida, vol transmetre el següent:

  • En primer lloc, vol manifestar el seu suport i acompanyament a la família del Sr. Joan Altisent, i lamentar el desenllaç que ha desencadenat aquesta situació. Alhora manifesta no comparteix les opinions i les suposicions que no s'acullen a la realitat i que afecten directament els treballadors i treballadores.
  • En segon lloc, vol informar que aquestes opinions danyen la imatge del centre, organització avalada per 50 anys d'història, amb una plantilla de gairebé 300 treballadors i treballadores, els quals lamenten els fets ocorreguts, i a més es fan càrrec de la situació emocional que comporten.
  • En tercer lloc, vol remarcar la qualitat humana, professionalitat i vocació dels treballadors i treballadores envers els pacients i les seves famílies. A causa d’aquestes opinions, hi ha treballadors i treballadores que reben faltes de respecte pel fet de treballar al Centre Assistencial Sant Joan de Déu. Els treballadors i treballadores volen manifestar la intranquil·litat que els està generant aquesta situació.
  • I, per últim, vol manifestar que aquesta situació no ha afectat l’atenció a les persones que atenen.

El Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles està dotat de protocols d'actuació concrets, que es van seguir rigorosament en tot moment. A més de complir tota la normativa i els certificats de qualitat corresponents. L'atenció que es dóna a les persones ateses a les nostres instal·lacions és delicadament supervisada per persones altament qualificades, i l'objectiu de la nostra comesa és donar una bona atenció i qualitat de vida a les persones que resideixen al centre.

La nostra institució es caracteritza, sobretot, pel tracte exquisit cap a la persona atesa i aposta per una inclusió de la persona cada vegada més propera a la societat. Lluny queden ja aquelles intervencions rígides, dictatorials i anacròniques que fomentaven la por de la societat cap a l'afectat, incloent, el respecte de la seva llibertat per descomptat controlada.


No som persones incapaces per fer la nostra tasca. Som treballadors i treballadores professionals, vocacionals i que extremem la delicadesa en l'execució de les nostres competències professionals.
Darrera modificació el Divendres, 26 Febrer 2016 19:48

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER