EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 29 Febrer 2016 12:39

Gota a gota, pas a pas

Escrit per Txell Genao

Mai la dita "divide et impera" ha descrit tan bé l'actualitat del món laboral.

Que el poder l'ostenten uns pocs, ho sabem, que se li diu oligarquia i Aristocràcia, també, el que hem de denunciar és que ho han pogut mantenir amb la seva CORRUPCIÓ. Que utilitzen aquest poder per mantenir els seus privilegis atorgats per ells mateixos, també ho sabem, com si d'un testament hològraf es tractés, però el que em de recordar és que amb els diners que juguen són de totes!

Per por a perdre el seu estatus privilegiat fan seva l'estratègia de "divideix i venceràs", "dividir per regnar", "divideix i domina", etc. Estratègia que apliquen a totes les esferes de la societat, fins el punt d'establir un sistema educatiu fet a la seva mida. Creiem que les escoles concertades són el millor per les nostres filles, escoles subvencionades amb diners públics que eduquen en els dogmes del catolicisme. Alhora que somiem amb poder-les-hi pagar escoles privades, universitats privades, màsters privats, tot per que sabem que les feines millor remunerades i més valorades sol són per uns quants dels privilegiats. I així ens divideixen, als de dalt i als de baix. No volem que totes les alumnes puguin anar a unes escoles públiques de qualitat que ens eduquin en el respecte, la igualtat, l'esperit crític i la solidaritat, volem ser dels privilegiats...

El mon laboral no és una excepció, ens volen fer creure que som classe mitja, que em de viure per treballar, que em de treballar per consumir, i que quan més tinguem més felices serem. No volen que tinguem mentalitat de classe obrera, això ens uniria, ens volen dividits, per poder pressionar-nos, humiliar-nos, fer-nos perdre la dignitat, i si ens revelem s'organitzen per fer-nos moobing, tot i que amb sort, sol ens fan fora de la nostra feina. Ens eduquen per això i el sistema ho permet, la Reforma Laboral que tan beneficia a la patronal.

Per això i per molt més, els que matinem per anar a treballar ens trobem diumenge 21 a les 10 del matí a la Plaça Ricard Vinyes de Lleida per lluitar contra la Precarietat Laboral amb l'arribada del Corredor de la Marea Blava (Correscales), esmorzarem, tindrem activitats pels nens, batucada, ball de bastons, i al "Fill del mestre".

Darrera modificació el Dilluns, 29 Febrer 2016 12:52

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER