EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 12 Mai 2016 17:12

HOMENATGE A LLUÍS MORENO

Escrit per Associació Salut Mental La Noguera

Des de L’Associació Salut Mental La Noguera i el Club Social El Porxo, volem rendir un petit homenatge a Lluís Moreno, una persona que ens ha deixat fa poc i que ha sigut tan important per la nostra entitat.

Recordar amb unes petites línies algunes de les coses que va fer per nosaltres, a banda de ser un dels impulsors en la creació de l’Associació volem donar-li el reconeixement que es mereix en totes les accions que va fer per la salut mental a les terres de Lleida.

Una persona compromesa amb tot el que tenia a veure en la defensa dels drets de les persones afectades de problemes de salut mental, tenint en compte les dificultats i entrebancs que sempre han anat sorgint.

Ha tingut una llarga trajectòria emmarcada per la lluita contra l’estigma vers les malalties mentals.

Agraïm tota la seva tasca, dedicació i esforç. El Lluís és de les persones que quan no hi són es troben a faltar per què han estat i han de ser un referent a seguir, ha estat una pèrdua trista i costarà de superar, no només per les persones que formem la nostra entitat sinó per totes les persones involucrades en la salut mental del territori. A la nostra societat falten persones amb l’empenta i l’optimisme del Lluís.

Lluís Moreno sempre serà recordat com una persona lluitadora i optimista.

 

Darrera modificació el Dijous, 12 Mai 2016 17:26

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER