EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 26 Agost 2016 19:44

La filosofia balaguerina

Escrit per

La gestió actual a Balaguer ve a ser un embrió de què serà la del demà però li falta alguna cosa...
En un dels meus peculiars articles, felicitava a l'equip de govern per la gestió i la il·lusió que transmet, però avui voldria fer uns matisos per tal de mirar d'enriquir la ciutat de debat i d'optimisme que lamentablement és la principal mancança al nostre país.
L’equip de govern per distanciar-se de la immediatesa que requereix la gestió municipal reconeix certes dificultats per gestionar la ciutat. Una dificultat que no s'han d'amagar els polítics que ha existit sempre i no han fet res per solucionar-la. Almenys ho reconeixen alguns públicament. I és natural que passi.
Avui dia a Balaguer li falta un 'ganxo'per a què el comerç es reactivi, deixin de tancar botigues i se n'obrin moltes de noves, les persones amb dependència puguin viure amb qualitat i no conformar-se amb la dignitat, que nohi hagin de recórrer a serveis assistencials i pensions sinó que puguin treballar en la ciutat de forma activa i amb passió, i que les bones accions tinguin sempre la seva recompensa. Però sense regalar res.
Totes les persones necessiten urgentment una atenció personalitzada que actualment no tenen per falta de finançament de la Generalitat de Catalunya. Però també atendre a uns compromisos socials que són universals. Cal invertir en educació, ètica i valors.

Una oficina del ciutadà cèntrica i avantguardista on hi hagi assessorament professional i personalitzat fins al punt que siguin les institucions les que facin possible el correcte funcionament de les ciutats: l'excel·lència.
El diàleg entre Ajuntament i Generalitat de Catalunya permetria projectar i executar el pàrquing subterrani de la plaça del Mercadal i fer un nou pla de barris,un correcte i bon funcionament i gestió dels nombrosos equipaments municipals adaptats a les necessitats actuals de la ciutadania sense haver de renunciar a res.
I si no tenim diners a Balaguer doncs hem de moure el fil i l'agulla per teixir una solució que consisteix en un nou finançament per Balaguer mitjançant el diàleg amb la Generalitat de Catalunya i que la posin al rànquing de ciutats més atractives del territori. I estic segur que arribarà aquest moment i ens podrem mirar el melic com mai ho hem fet. 

Darrera modificació el Divendres, 26 Agost 2016 20:51
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER