EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 07 Setembre 2016 14:05

Què fàcil és queixar-se i com ens costa agrair!

Escrit per

Què fàcil és queixar-se i com ens costa agrair! Aquesta reflexió és la que em va empènyer a presentar en un dels plens de l’Ajuntament de Torrefeta i Florejacs la idea de fer un reconeixement a la tasca de qui ens havia precedit. Les persones que treballem al servei a la ciutadania sabem que malgrat fem les coses el millor que sapiguem, puguem o ens permetin les circumstàncies, mai serem del grat de tothom. Això no ens ha de fer desistir de la nostra tasca, per això estem on estem, tot i que és ben cert que els esforços esmerçats poques vegades reben un agraïment, per allò de “és la teva obligació”.

Sóc molt partidària del reforç positiu, per això, coneixent en primera persona com pot ser de dura la tasca de qui està al servei dels altres, vaig proposar enaltir els moments més positius que pogueren tenir regidors, regidores i diferents representants d’alcaldia des de l’any 1979 i fins a l’actualitat, amb un especial record per als qui ja no son entre nosaltres.

L’acte d’agraïment va anar a càrrec de tots els membres del consistori actual, i va constar d’una invitació al dinar i de l’entrega d’un detall simbòlic; en acabar ens vam fer una fotografia de grup, on també hi van ser les secretàries de l’Ajuntament, amb el seu merescut reconeixement per la tasca tant o més important que fan dia a dia. En acabar, bo i parlant-ne amb la regidora i els regidors de l’ajuntament, vam comentar que sí, que aquell somriure meravellós que tenien les persones que havien pujat a l’escenari o bé les qui havien pujat en nom de representants que ja no hi eren, era la resposta que esperàvem: va ser el seu agraïment envers nosaltres. I és que no hi ha millor empenta que el somriure de qui ha passat per allà on ets tu...

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER